POZNAVANJE FUDBALA KOJE JE DONELO 5.000.000 DINARA: Saznajte kako da pretvorite 1000 dinara u 5 miliona!

Promo

10. 09. 2024. u 16:00

SINOĆ smo postali bogatiji za dva doktora sporta, ali je jedan od njih pravi genije! Zvjezdan je uspeo da odigra tikete koji su mu doneli ukupno 5.967.912 dinara!

ПОЗНАВАЊЕ ФУДБАЛА КОЈЕ ЈЕ ДОНЕЛО 5.000.000 ДИНАРА: Сазнајте како да претворите 1000 динара у 5 милиона!

FOTO: Promo

Svoje poznavanje fudbala pretvorio je u profit koji mu je doneo više radosti nego što bi osvajanje titule naše reprezentacije! Uložio je 1000 dinara, pogodio golove na 8 utakmica koje su se odigrale u Ligi nacija i zaradio 5,160,995 dinara, a ubrzo mu se usladio i freebet koji je 197 dinara pretvorio u dodatnih 806,917!

Pored Zvjezdana, takođe uz kod EVROPA i promociju 30% freebeta, još jedan igrač uložio 98 dinara na najveću kvotu i odneo kući 565,761 dinara! Pogodio je nekoliko kombinacija, kao što su da oba tima postižu gol, domaćini pobeđuju, 1-1 i 2-2 kombinacije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Večeras je na programu 8 mečeva Lige nacije. Ispratite meč između Finske i Engleske, gde vas čekaju 3 specijala - kao što je Engleska postiže gol iz penala i Finska ima 4+ kartona sa kvotom 8 i druga dva! Za utakmicu između Nemačke i Holandije, AdmiralBet spremio je čak 6 specijala sa maksimalnom kvotom od 16!

Da li je i vaše sportsko znanje na vrhunskom nivou? Ako verujete da znate više od ova dva sportska stručnjaka, iskoristite priliku da uzmete 30% freebeta i odnesete dobitke milionskih razmera.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kako biste krenuli istim stopama, potrebno je da se registrujete na AdmiralBet sajtu ili putem Android ili iOS aplikacije i preuzmete 3000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita. Takođe, prva uplata depozita će vam doneti 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Ukucajte kod EVROPA, uzmite freebet i profitirajte na svom znanju!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

CEO kompanije Meridianbet predstavljao region na Citi 2024 Global TMT u NJujorku