POBEDA ZA KRAJ: Fudbaleri Srbije do 19 godina savladali vršnjake iz Portugala u prijateljskom susretu

Novosti online

10. 09. 2024. u 18:57

Fudbalska reprezentacija Srbije do 19 godina savladala je Portugal rezultatom 2:0 u poslednjem meču memorijalnog turnira Stevan Ćele Vilotić u Subotici.

ПОБЕДА ЗА КРАЈ: Фудбалери Србије до 19 година савладали вршњаке из Португала у пријатељском сусрету

FOTO: A. Ilić

Fantastično prvo poluvrme odigrali su fudbaleri Srbije. Šanse su se ređale kao na traci i mnoštvo pokušaja imali su "orlići". Luka Đorđević uspeo je da savlada portugalskog golmana u 9. minutu i tako donese Srbiji prednost na ovom meču. Nastavili su domaći fudbaleri da dominiraju, a sam podatak da je Srbija imala čak pet udaraca na gol, a Portugal ni jedan, dovoljno govori o tome.

Drugo poluvreme počelo je idealno po Srbiju. Već nakon jednog minuta sudija je dosudio jedanaesterac za "orliće", a Andrija Maksimović ga je hladnokrvno realizovao i duplirao prednost našeg tima. Nakon toga Portugalci su krenuli u ofanzivu i pokušavali na sve načine da se vrate u meč ali im nije uspevalo. Na kraju je Srbija uspela da upiše ubedljivu prvu pobedu na turniru Stevan Ćele Vilotić u Subotici.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U prvom meču "orlići" su poraženi od Mađarske 3:1, a u drugom od Crne Gore 2:1.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

UZ OSIGURANJE DO BEZBEDNE VOĆARSKE PROIZVODNJE Kompanija „Dunav osiguranje“ je i ove godine podržala Sajam šljive u Osečini