SRBIJA JE ZGROŽENA! Zvezda Premijer lige pozirala sa zastavom zločinačke organizacije koja je ubijala Srbe

Novosti online

11. 09. 2024. u 07:36

Opet težak skandal albanskih navijača!

СРБИЈА ЈЕ ЗГРОЖЕНА! Звезда Премијер лиге позирала са заставом злочиначке организације која је убијала Србе

FOTO: Tanjug/AP

Istina je da njihova reprezentacija postaje sve bolja, ali oni svaku utakmicu koriste da naprave neki ispad i pokažu mržnju, a sada su u to uvukli i poznatog igrača iz Premijer lige.

Albanski reprezentativac rođen u Engleskoj Armando Broja slikao se u Tirani sa zastavom terorističke "Oslobodilačke vojske Kosova".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Napadač Evertona se nasmejan fotografisao sa simbolom grupe poznate po zločinima nad Srbima, Romima i Albancima koji ih nisu podržavali na Kosovu i Metohiji, protiv koje se devedesetih borila policija SR Jugoslavije.

Brojini roditelji su iz Koplika, gradića na severozapadu Albanije. Bio je veliki talenat Totenhema i Čelsija, gde je proveo 11 godina. Iako je mogao da igra za englesku reprezentaciju i dobio poziv za U-21 selekciju, odbio je i od 2019. igra samo za Albaniju.

Inače, zastava "OVK" sve češće se pojavljuje na utakmicama reprezentacija Albanije, Kosova i Švajcarske. Viđena je na Evropskom prvenstvu, zbog čega su Švajcarci kažnjeni, a prošle nedelje je istaknuta i na utakmici tzv. Kosova i Rumunije u Prištini.

Broja je član Evertona od avgusta ove godine, jer ga je Čelsi pozajmio klubu sa Gudison parka. U Premijer ligi je odigrao 66 mečeva za Čelsi, Fulam i Sautempton, a postigao je i osam golova. Prema portalu "Transfermarkt", njegova vrednost je 22 miliona evra.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

ANĐELKA U BELOM GRLI I LJUBI MUŽA: Glumica podelila fotografije sa crkvenog venčanja - oglasila se i njena kuma