BRAZILCI BLIZU "PONORA": Lider reprezentacije priznao da je tim izgubio samopouzdanje nakon šamara od Paragvaja

Novosti online

11. 09. 2024. u 21:45

Fudbalski reprezentativac Brazila Markinjos izjavio je posle poraza od Paragvaja da ekipa prolazi kroz težak period i da ne igra sa dovoljno samopouzdanja.

БРАЗИЛЦИ БЛИЗУ ПОНОРА: Лидер репрезентације признао да је тим изгубио самопоуздање након шамара од Парагваја

Foto: EPA-EFE/Joedson Alves

Fudbalska reprezentacija Brazila poražena je 1:0 od Paragvaja, u meču osmog kola južnoameričke grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

  - Kvalifikacije nisu lake, ovo je teško vreme za našu reprezentaciju. Jedino što nam ostaje je da naporno radimo na poboljšanju igre. Ovo je prelazan period, dolazi do određene smene generacija i nikada nije prijatno prolaziti kroz to - rekao je Markinjos, prenosi brazilski Globo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Brazilski reprezentativac je konstatovao da selektor Dorival Žunior pokušava da pronađe odgovarajuću taktiku i stil igre, kao i da ekipa igra bez samopouzdanja.

  - Naš selektor i dalje pokušava da pronađe pravu ekipu i način igre. Sve to se odražava na našu igru i rezultat. Trenutno lutamo i što je najgore, igramo bez ikakvog samopouzdanja - izjavio je Markinjos.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Fudbaleri Brazila nalaze se na petom mestu južnoameričkih kvalifikacija za SP, pošto imaju 10 bodova iz osam utakmica.

Plasman na Svetsko prvenstvo obezbediće šest prvoplasiranih reprezentacija iz južnoameričkih kvalifikacija, dok će sedma selekcija igrati u baražu.

Svetsko prvenstvo 2026. godine biće odigrano od 11. juna do 19. jula u SAD, Kanadi i Meksiku.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

METEOROLOZI NAJAVLJUJU KATASTROFU ZA EVROPU: Stiže olujni ćelijski oblak koji upija kišu - ovde moguća čak tri metra snega