KAD RUSI ČESTITAJU: Dejan Stanković slavi rođendan, a u Moskvi... (VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2024. u 16:26

Dejan Stanković, od ovog leta šef stručnog štaba FK Spartak iz Moskve, rođen je baš na ovaj dan, a tim povodom obratio mu se i najpoznatiji ruski sportski medij, portal "Šampionat".

КАД РУСИ ЧЕСТИТАЈУ: Дејан Станковић слави рођендан, а у Москви... (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Evo i kako:

"Sadašnji trener Spartaka Dejan Stanković veći deo karijere proveo je u milanskom Interu, a za deset sezona tamo je sakupio mnogo prelepih golova.

Kako puni 46 godina, evo najlepših od njih.

Srećan rođendan, Dejane. Želimo ti uspeha u Spartaku", poručili su iz ruskog portala "Šampionat", uz zaista odličan izbor pogodaka srpskog asa:

Na tabeli Premijer lige Rusije vodi šampion Zenit sa pet pobeda i dva remija, a uz 17 osvojenih bodova ima i +17 gol-razliku (18:1).

Krasnodar i Lokomotiva dele drugo mesto sa po 15 bodova, a Stankovićev Spartak je četvrti sa 14 bodova i gol-razlikom 10:3.

Podsetimo, letos je titulu u Rusiji šesti put u nizu (na neverovatan, dramatičan način - u poslednjem kolu) osvojio Zenit, dok je sa sedam bodova zaostatka Spartak bio peti. Između šampiona i kluba koji je preuzeo Dejan Stanković, prvenstvo su završili drugoplasirani Krasnodar sa 56 bodova, Dinamo Moskva koji je imao isto toliko, te Lokomotiva Moskva sa 53.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

METEOROLOZI NAJAVLJUJU KATASTROFU ZA EVROPU: Stiže olujni ćelijski oblak koji upija kišu - ovde moguća čak tri metra snega