"SUVIŠE JE NEGATIVAN, KLUB SE MORA OBNOVITI": Ronaldo pecnuo Ten Haga

Novosti online

11. 09. 2024. u 21:38

Nekadašnji as Mančester Junajteda, Kristijano Ronaldo bio je upitan oko situacije u klubu i izneo je zanimljivo mišljenje.

СУВИШЕ ЈЕ НЕГАТИВАН, КЛУБ СЕ МОРА ОБНОВИТИ: Роналдо пецнуо Тен Хага

FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY

Portugalčev prvi mandat na Old Trafordu (2003 – 2009.) bio je briljantan. Ali drugi od leta 2021. do decembra 2022. definitivno za zaborav. I to najviše zbog sukoba sa menadžerom Erikom Ten Hagom, zbog čega je otišao u Saudijsku Arabiju.

Zato je bilo interesantno njegovo mišljenje o aktuelnom trenutku i uputio „savet“ holandskom treneru. Tu pre svega pozitivan uticaj vidi u bivšem saigraču, sada članu stručnog štaba Rudu van Nistelroju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Ako Ten Hag bude slušao Ruda van Nistelroja, možda to i pomogne. On poznaje klub i klub treba da sluša takve ljude. Kao što su Rio, Roj Kin, Skols, Geri Nevil, Ser Aleks Ferguson. Ne možeš graditi klub bez znanja – rekao je Ronaldo.

Poznato je da se pre dve godine nisu razišli na najbolji način, u periodu kada se Ronaldo u kasnoj  fazi karijere vratio na Old Traford.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Kao što sam i rekao, Mančester junajted mora da obnovi sve, iz početka. Recimo  trener, oni kažu da ne mogu da se takmiče da osvoje Premijer ligu i Ligu šampiona. Kao menadžer Mančester junajteda ne možete da kažete da se nećete boriti za ligu ili Ligu šampiona. Možda možete da razmišljate da nemate potencijal, ali to ne možete da kažete. Nego, pokušaćemo. Morate da pokušate - kaže Ronaldo.

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?