BENFIKA ZNATNO OSLABLJENA PRED ZVEZDU: "Zlatni dečko" ne dolazi u Beograd

Novosti online

11. 09. 2024. u 22:15

Fudbaleri Crvene zvezde svoje četvrto učešće u Ligi šampiona započinju utakmicom protiv Benfike na svom stadionu 19. septembra.

БЕНФИКА ЗНАТНО ОСЛАБЉЕНА ПРЕД ЗВЕЗДУ: Златни дечко не долази у Београд

FOTO: Tanjug/AP

Vezni fudbaler Benfike Renato Sančez propustiće meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu zbog povrede.

Portugalac je zadobio povredu na treningu u utorak zbog čega ga neće biti između dve i tri sedmice. Novi trener ekipe Bruno Laž neće moći da računa na njega za duel sa Santa Klarom i Boavištom, a zatim i Crvenom zvezdom. Takođe, upitan je za duele sa Žil Visenteom i Atletiko Madridom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sančez je prethodnih dana u odsustvu 14 reprezentativaca i pet povređenih igrača radio pod palicom Bruna Laža u omanjoj grupi fudbalera. Delovalo je kao da bi posle dva meča koja je započeo sa klupe mogao da krene kao starter protiv Santa Klare, ali na tako nešto će morati da sačeka.

Nedavno se vratio u Benfiku na pozajmicu iz Pari Sen Žermena i u slučaju da ga budu koristili na više od 60 odsto mečeva automatski će se aktivirati klauzula prema kojoj će "orlovi" morati da ga otkupe.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovaj momak je 2016. godine bio proglašen "Zlatnim dečkom", blistao je osvajavši individualne nagrade na turnirima u mlađim kategorijama i predviđala mu se velika karijera. Ne može se reći da je nema jer je nastupao za vrhunske klubove kao što su Benfika, Bajern Minhen, Lil, Roma i Pari Sen Žermen, ali bilo je dosta oscilacija u njegovim sezonama. 

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVE VREDNE SAVETE NEĆETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU