SINE, DŽABA TI LAMBORGINI I TAKAV ŽIVOT! Bio je najveći biser srpskog fudbala, a sada potpisao za drugoligaša

Novosti online

12. 09. 2024. u 07:34

Mančester siti ima običaj da kupuje mlade igrače širom sveta iz isključivog razloga da ih ne uzme neko od konkurencije. Većina njih nikada ne obuče dres “građana”.

СИНЕ, ЏАБА ТИ ЛАМБОРГИНИ И ТАКАВ ЖИВОТ! Био је највећи бисер српског фудбала, а сада потписао за друголигаша

Foto: Instagram

Takav je bio slučaj sa braćom Ivanom i Lukom Ilićem iz Crvene zvezde, Slobodanom Tedićem iz Čukaričkog, a još jedan na toj listi je Filip Stevanović, nekada velika nada Partizana. Momak koji ima tek 21 godinu potpisao je za Lomel, belgijskog drugoligaša koji je član Siti grupe.

Podsećanja radi, Filipu Stevanoviću se od pojavljivanja na travnatom tepihu predviđala izuzetno blistava karijera, možda i najblistavija od ljudi koji su se otisnuli u Evropu sa brdovitog Balkana. Debitovao je u Partizanu sa samo 16 godina, da bi sa 17 postao i standardan.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: M. Vukadinović

 

Već u prvoj sezoni gde je dobio ozbiljne minute je odigrao 25 utakmica u prvenstvu Srbije i imao je sedam golova i tri asistencije, dok je sličan skor ponovio i iduće sezone, nakon čega je prodat u Mančester siti za 8.500.000 evra.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Stevanovic (@filip10)

Međutim, tu kreće i da se gubi trag o njegovoj karijeri. Jednostavno, Filip Stevanović je "osetio" novac, osetio je čari raskošnog života i umesto fudbalske zvezde, postao je zvezda društvenih mreža.

Neretko se oglašava putem svog Tik-tok profila, gde izbacuje fotografije sa svojih raskošnih putovanja, odmarališta, ali i iz svojih luksuznih automobila. On se tako hvalio poršeom, a u poslednje vreme i lamborginijem, uz skupocenu odeću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Stevanovic (@filip10)

Siti ga je slao na pozajmice, bio je u Herenvenu, potom i RKC-u, Santa Klari... Ali jednostavno, njega fudbal više i ne zanima.

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao