KO JE OTAC KOJI SE ODREKAO SINA O KOME BRUJI BALKAN? Mrzi sve što je srpsko, tri puta ranjavan u ratu i ponosan što je bio deo Armije BiH

Novosti online

12. 09. 2024. u 08:30

Ne stišava se bura oko "slučaja Ahmedhodžić".

КО ЈЕ ОТАЦ КОЈИ СЕ ОДРЕКАО СИНА О КОМЕ БРУЈИ БАЛКАН? Мрзи све што је српско, три пута рањаван у рату и поносан што је био део Армије БиХ

Foto: Instagram/Skrinšot

Podsećamo, defanzivac Šefild junajteda Anel Ahmedhodžić dan pred meč sa Holandijom napustio je kamp reprezentacije zbog navodne povrede, a onda se kasnije nije javljao nikome iz stručnog štaba reprezentacije BiH.

Anelov otac Mirsad uputio je na društvenim mrežama brojne negativne komentare na račun svog sina, njegove porodice, ali i neigranja za reprezentaciju, a sve je kulminiralo kada se preko medija odrekao sina.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Oglasio se i sam Anel koji je izneo opravdanje za svoje postupke te odgovorio ocu na prozivke. Ahmedhodžić je, između ostalog, otkrio kako u bliskoj budućnosti neće igrati za reprezentaciju BiH.

Kao glavni razlog naveo je svog oca, koji je uputio oštre kritike na njegov račun. Mirsad je vređao Anela, njegovu suprugu koja je poreklom iz Crne Gore, a čak je išao toliko daleko da je Marijanu optužio da je bacila crnu magiju na supruga Anela.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Inače, Mirsad je tokom svoje mladosti bio i deo vojske u Bosni i Hercegovini, čime se više puta ponosio i putem svog Instagram profila, gde je kačio zahvalnice i brojne plakete koje je dobio, a posebno je provokativna ova koju je stavio na dan Republike Srpske.

Jedna od onih je i za bitku na Čemerskoj planini, a neretko je i Srbe nazivao genocidnim narodom. On je takođe bio i tri puta ranjen, što je i sam istakao u izjavi u kojoj se i odrekao svog sina. Mirsad je bio deo Armije Bosne i Hercegovine, čiji je komandant bio Alija Izetbegović, dok su ostali generali bili Sefer Halilović, Rasim Delić, Mustafa Hajurlahović Talijan i mnogi drugi.

U jednom od mnogobrojnih gnusnih napada na naslednika je otkrio da je tokom rata tri puta bio ranjavan.

- Ja sam se borio celi rat, tri puta sam ranjavan. Želeo sam da moj sin igra za državu koju sam ja svojom krvlju stvarao, ali okrenuli su ga loši ljudi koji misle samo na interes - rekao je u jednom razgovoru za "N1 BiH" Mirsad.

Sinu nije mogao da oprosti što je oženio Crnogorku Marijanu Mašić, pa ga se na kraju i javno odrekao zbog crnogorske snajke.

- To više nije moj sin! Ne smatram ga više mojim sinom - jasno je poručio ogorčeni Mirsad.

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI NAPREDUJU NA DVA KLJUČNA FRONTA: Pod kontrolu stavljeno još naselja u Kursku, Pokrovsk na samo 8 kilometara (MAPA)