I JELENA KARLEUŠA U BOSANSKOM RIJALITIJU! Ognjen Vranješ udario na Ahmedhodžića, pa uvukao i srpsku pevačicu

Novosti online

12. 09. 2024. u 09:12

Haos u taboru selekcije BiH, o kome bruji Balkan, nije mogao da ne prokomentariše nekadašnji defanzivac "zmajeva" Ognjen Vranješ.

И ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША У БОСАНСКОМ РИЈАЛИТИЈУ! Огњен Врањеш ударио на Ахмедхоџића, па увукао и српску певачицу

Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Banjalučanin, koji je od leta bez kluba nakon što je nastupao za beogradski Čukarički, očigledno je "storijem" prozvao Anela Ahmedhodžića, koji je najpre napustio okupljanje "zmajeva", a onda i definitivno potvrdio kraj reprezentativne karijere.

- Nekad se ovako igralo, a danas sve maneken do manekena, čast izuzecima. I odjednom sve veliki igrači pa niko neće da igra za reprezentaciju BiH - napisao je Vranješ uz priloženu fotografiju žestokog duela u kojem je nosio dres BiH.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Interesantan je bio i izbor muzike na "storiju", gde je Vranješ odabrao pesmu "Samo za tvoje oči" Jelene Karleuše, s kojom je navodno imao ljubavnu aferu dok je beogradska pevačica bila u braku sa srpskim fudbalerom Duškom Tošićem.

Foto: Novosti

 

Podsetimo, Vranješ je takođe prošao kroz turbulencije u reprezentaciji Bosne i Hercegovine zbog spornih tetovaža koje ima na telu, a kojima je veličao četničkog vojvodu Momčila Đujića, dok je tada bila aktuelna i afera sa Jelenom Karleušom. Tako ga je 2019. zbog toga iz reprezentacije praktično "oterao" tadašnji selektor Robert Prosinečki.

BONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO VELIKU PREVARU ATP-a! Nisu ni sanjali da će ovo da se desi