RATOVI NAS OČVRSNULI! Novi kapiten "orlova" objasnio engleskim novinarima - kakvi su to Srbi

N. I.

12. 09. 2024. u 16:45

U REKONSTRUISANOJ fudbalskoj reprezentaciji Srbije ima mnogo novilica. Ima i novi kapiten, a traku oko ruke je selektor Dragan Stojković stavio Nikoli Milenkoviću koji je nedavno postao član Notingem foresta i počinje da "šparta" terenima engleske Premijer lige.

РАТОВИ НАС ОЧВРСНУЛИ! Нови капитен орлова објаснио енглеским новинарима - какви су то Срби

FOTO: Tanjug/AP

U opširnom intervjuu za britanski servis "Bi-Bi-Si" Milenković je pričao o nekim prošlim, ali i sadašnjim vremenima.

- Bilo je nešto posebno odrastati u Beogradu. Bio je rat i roditeljima je bilo teško, ali te stvari su nas ojačale. Beograd je prelep grad i svaki put kada dođem kući, uživam. Sve to nas je ojačalo, mnogi ljui imaju snažne karaktere. Iz teških vremena izlaze dobri ljudi jakih karaktera. Nama deci fudbal je bio izlaz, deca tako sve zaboravljaju - podsetio se Milenković dana kada je fudbal počeo da igra u mlađim kategorijama Partizana.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Popularni "šumari" u 4. kolu Premijer lige igraju protiv Liverpula, a britanski novinari su kapitena "orlova" zamolili da uporedu Nemanju Vidića i Virdžila van Dajka.

- Naravno, obojica su veoma dobri igrači, ali za nas Srbe, Vidić je naš najbolji defanzivac ikada. Mi ćemo uvek reći da je Vidić najbolji, ali i Virdžil van Dajk je prava zver i veoma dobar igrač - rekao je Milenković.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

A, onda i nekoliko reči o kapitenskoj traci koju je dobio u reprezentaciji Srbije.

- Bila je to velika čast za mene, da predstavljam zemlju i svoj narod, to je jedan od najponosnijih trenutaka u mojoj karijeri. Zahvalan sam na tome i nadam se da ćemo kao tim obradovati sve u našoj zemlji - zaključio je Milenković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆEMO PRINUĐENI Putin: NATO odlučuje da li će direktno ući u sukob u Ukrajini!