"NAJSREĆNIJI SAM ČOVEK NA SVETU!" Rade Krunić i zvanično pojačanje Zvezde: E, sad samo da ostvarim još jedan san...

Novosti online

12. 09. 2024. u 14:41

Nakon završetka reprezentativnih obaveza, Rade Krunić je, kao novo pojačanje FK Crvena zvezda, stigao u Beograd. Zvanično je predstavljen javnosti u Medija centru stadiona Rajko Mitić, posle čega će danas odraditi i prvi trening pod komandom Vladana Milojevića.

НАЈСРЕЋНИЈИ САМ ЧОВЕК НА СВЕТУ! Раде Крунић и званично појачање Звезде: Е, сад само да остварим још један сан...

FOTO: FK Crvena zvezda

Dobrodošlicu su mu poželeli predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović, kao i sportski direktor Mitar Mrkela koji je i govorio o novom igraču prvaka Srbije.

- Rade Krunić je ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu. Reč je o igraču kog smo godinama hteli, i koji je i sam veliki zvezdaš, o čemu je mnogo puta i govorio. Odličan je fudbaler, dolazi sa visokog nivoa, igrao je u Italiji za Milan i Empoli, a došao je u Zvezdu iz Fenerbahčea. Adaptiran je dakle na visok nivo fudbala i tip je igrača koji nam je apsolutno potreban. Krunić je neko ko može odmah da doprinese rezultatima Zvezde i siguran sam da će biti deo budućih uspeha našeg kluba, te doprineti da budemo još kvalitetniji - rekao je Mrkela.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Za Krunića je ovo ostvarenje dečačkog sna, o čemu otvoreno, ponosno i zvezdaški priča već deceniju.

- Najsrećniji sam čovek na svetu. Prelep je osećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u subotu u velikom broju da nas podrže - podvukao je Krunić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Rade Krunić, novi fudbaler Crvene zvezde/ FOTO: FK Crvena zvezda

Kako do karata za Ligu šampiona?

Crveno-beli su obavestili najvernije navijače, one sa aktivnom članarinom, da će u četvrtak 12. i petak 13. septembra imati mogućnost da u sklopu prioritetne kupovine obezbede pojedinačne ulaznice za meč protiv Benfike.

Sa druge strane, redovna prodaja karata počinje u subotu - 14. septembra.

Kao i uvek za najvažnije utakmice u sezoni, aktivni članovi kluba imaju benefit prioritetne kupovine ulaznica. Oni mogu da kupe po jednu kartu za svaku članarinu koja je povezana sa njihovim nalogom.

"Članovi kluba koji su već nabavili Premijum sezonsku ili paket ulaznica za Ligu šampiona, mogu da kupe i jednu pojedinačnu ulaznicu za ovu utakmicu", ističu uz Zvezdu, uz napomenu:

"Navijači koji planiraju da se učlane ili obnove članarinu mogu to da urade onlajn i da u istom procesu kupovine dođu i do ulaznica za meč protiv Benfike, koji je na programu u četvrtak - 19. septembra, od 18 časova i 45 minuta".

Cene karata za utakmicu Crvena zvezda - Benfika

‍- Sever i jug: 3500 dinara
- Istok: 6000 dinara
- Zapad: 7000 dinara
- Loža "Siniša Mihajlović": 16.000 dinara

Premijum sezonske karte Zvezde i paketi karata za Ligu šampiona

Crveno-beli su saopštili i sledeće:

"Premijum sezonskih ulaznica i paketa karata za Ligu šampiona je sve manje. Samim tim sve je manji i broj dostupnih pojedinačnih ulaznica za crveno-beli spektakl protiv Benfike.

Do ulaznica možete doći već danas:

- Onlajn, na ovom linku, za samo tri minuta

- Na zapadnoj tribini (pored Servisa za članstvo) stadiona Rajko Mitić, i to od 10 do 18 časova"

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI NAPREDUJU NA DVA KLJUČNA FRONTA: Pod kontrolu stavljeno još naselja u Kursku, Pokrovsk na samo 8 kilometara (MAPA)