NOVA BOMBA U SUPERLIGI SRBIJE! Matić doveo Matića u Jedinstvo sa Uba

Novosti online

13. 09. 2024. u 08:39

CRVENA zvezda je čini se odradila nikada jači prelazni rok, ali ni manji klubovi nisu sedeli skrštenih ruku. OFK Beograd je doveo napadača iz Bundeslige, Železničar iz Pančeva sina Nemanje Vidića..., ali ništa manje nije zanimljiv transfer koji smo videli u Jedinstvu sa Uba.

НОВА БОМБА У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ! Матић довео Матића у Јединство са Уба

ANP / ddp USA / Profimedia

Vezista Uroš Matić je potpisao ugovor sa novopečenim superligašem i igraće tokom aktuelne sezone u svom mestu pod palicom prvog čoveka kluba Nemanje Matića. Posebno je bio interesantan način na koji je predstavljen njegov povratak.

Na početku snimka dečak sa loptom u dresu Jedinstva stopira "fiću" i kako se vozi tako se ispred njih pojavljuju snimci fudbalera iz prethodnih klubova. Na kraju videa vozač pita u kom pravcu se dečak zaputio, a tada mu odrasli Uroš odgovara "Vozi kući".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Bivši igrač Košica, rezervnog tima Benfike, NAC Brede, Šturma, Kopenhgaena, Austrije Beč, APOEL-a i saudijske Abe se tako posle petnaestak godina vratio u domaći fudbal i prvi put će na našim terenima igrati kao senior.

FOTO: Arhiva novosti/ M.V.

 

Ubljani su posle sedam kola najgori tim prvenstva sa jednim bodom i biće im potrebni svi raspoloživi igrački resursi kako bi se ozbiljnije uključili u borbu za opstanak.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆEMO PRINUĐENI Putin: NATO odlučuje da li će direktno ući u sukob u Ukrajini!