"BORA JE CEO ŽIVOT NAVIJAO ZA ZVEZDU" Emotivan poziv "delija" na meč sa Napretkom (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 09. 2024. u 13:03

FUDBALSKI klub Crvena zvezda igraće meč protiv Napretka u osmom kolu Superlige Srbije, a navijači domaćeg sastava najavljuju emotivno veče i veliki oproštaj od velikog zvezdaša Bore Đorđevića, frontmena "Riblje čorbe", koji je preminuo 4. septembra u Ljubljani.

БОРА ЈЕ ЦЕО ЖИВОТ НАВИЈАО ЗА ЗВЕЗДУ Емотиван позив делија на меч са Напретком (ВИДЕО)

Foto arhiva VN/N.Paraušić

Rođeni Čačanin, Bora Đorđević nikada nije krio svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi, a "delije" su emotivnim video-snimkom pozvale navijače da se oproste od pevača kojeg je volela cela Srbija, u video-isečku podsećaju na jednu od njegovih izjava u kojima govori o svojoj ljubavi prema crveno-belima. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 

- Mnogo lepih i divnih uspomena me veže za ovaj stadion. Kada Zvezda dođe u Čačak, to je bio praznik. Mi klinci dođemo, na parking kod stadiona. Tamo stane autobus sa igračima Zvezde. Mi sa krupnim očima ih gledamo, dobijemo autograme od Dragana Džajića, Aćimovića, Trifketa Mihajlovića, od te generacije koji su izlazili jedan po jedan. To su bili Bogovi za nas. Od Zvezde sam dobio dres sa brojem "10". Kada su me novinari pitali nasred terena, za televiziju, za "koga ću da navijam", rekao sam im "gospodo, nemojte da mi stavljate m**a u procep. Rođen sam u Čačku, volim ga, ali ceo život navijam za Crvenu zvezdu". Onda je ceo sever počeo da peva "jedan je Đorđević Bora", a ja sam se naježio.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Utakmica Crvena zvezda - Napredak počinje u subotu, u 20 časova, na stadionu "Rajko Mitić". 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?