PARTIZAN DOVEO POJAČANJE IZ LIONA: "Parni valjak" doveo 12. igrača ovog leta

Novosti online

13. 09. 2024. u 19:21

FUDBALSKI klub Partizan jačij e za napadača Olimpika iz Liona, Pape Furera. Osamnaestogodišnji vezista je 12. fudbaler koji je zadužio opremu crno-belih ovog leta.

ПАРТИЗАН ДОВЕО ПОЈАЧАЊЕ ИЗ ЛИОНА: Парни ваљак довео 12. играча овог лета

FOTO: FK Partizan

Kako prenosi "Telegraf" Partizan i Lion zaključili su dogovor po kome će Senegalac sa francuskim pasošem u Humsku doći bez obeštećenja, ali će crno-belih platiti procente od naredne prodaje. 

On bi trebalo da večeras odradi prvi trening u novom klubu, a zvanično će biti predstavljen kada stigne sertifikat iz francuske. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Furer bi tako trebalo da bude pojačanje za budućnost, a nakon odlaska Ksandera Severine, očekuje se da prostor dobija sa klupe. 

Prošao je mlađe selekcije Liona, igrao je za "B" tim, a u seniorskom timu nije dobio priliku da zaigra. Išao je na pozajmice, a sada je ustupljen Partizanu. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sam fudbaler pokriva i krilnu, ali i poziciju iza napadača, odlikuju ga brzina, dobra kontrola lopte i pregled igre i neko je ko bi u pravilan rad i razvoj mogao da bude "džek pot" na mala vrata.

Pre Furera u Partizan su ovoga leta još stigli: Nihad Mujakić (Ankaraguču), Mihajlo Ilić (Bolonja, pozajmica), Vukašin Đurđević (Voždovac), Milan Lazarević (Vojvodina), Mario Jurčević (Apolon Limasol), Marko Kerkez (Spartak), Kervin Arijaga (Minesota), Stefan Kovač (Čukarički), Žoao Grimaldo (Sporting Kristal), Ibrahim Zubairu (Jedinstvo Ub) i Đorđe Jovanović (Bazel, pozajmica).

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CURE DETALJI TRAMPOVOG MIROVNOG PLANA: Ukrajina zadržava suverenitet, formira se demilitarizovana zona?