STARA ŠKOLA TRENERA: Pep Gvardiola ne koristi društvene mreže, evo kako komunicira sa igračima (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2024. u 20:40

Jedan od najpoznatijih i najboljih fudbalskih trenera na planeti, Pep Gvardiola ne koristi ni jednu jedinu društvenu mrežu, niti aplikaciju za lakše komuniciranje.

СТАРА ШКОЛА ТРЕНЕРА: Пеп Гвардиола не користи друштвене мреже, ево како комуницира са играчима (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Menadžer Mančester sitija otkrio je da nije ljubitelj modernih platformi i da kada komunicira, to radi putem SMS poruka, kako prenosi za "Skaj Sports"

Pep Gvardiola, koji je prošle godine Mančester sitiju doneo prvu titulu prvaka Evrope, kaže da niti je u bilo kojoj grupi na Vacapu (WhatsApp-u) gde su njegovi fudbaleri, niti koristi tu aplikaciju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Štaviše, on nema naloge na društvenim mrežama poput Tvitera (X), Instagrama, TikToka i sličnih. Njegova komunikacija svodi se na one obične, SMS poruke, što je i sam sada priznao.

- Ne volim mejlove, ne volim Vacap. Nisam ni u kakvoj grupi na njemu, pa tako ni u nekoj gde su moji igrači. Nemam profil ni na toj platformi. Šta će mi to? Nemam TikTok, Tviter, Instagram... Ništa. Samo jedan mobilni sa porukama i to je to - otkriva Gvardiola.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Zanimljivo da Gvardioli ovo nije prvo oglašavanje povodom društvenih mreža, koje on, očigledno, ne ceni baš mnogo. Svojevremeno je svojim fudbalerima savetovao da se manu objavljivanja skupocenih nekretnina, automobila, satova i nakita, jer na taj način postaju plen za lopove.

- Nemojte toliko toga da objavljujete na društvenim mrežama. Što manje znaju šta radite, to bolje za vas. Lopovi čekaju, čekaju da vide gde ste - rekao je Gvardiola.

BONUS VIDEO Bora Đorđević (Bora Čorba) o Crvenoj zvezdi - Emotivni poziv Delija na meč Zvezda - Napredak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?