TRAGEDIJA: Fudbalski reprezentativac pao sa balkona kuće, nalazi se na intenzivnoj nezi

Novosti online

14. 09. 2024. u 12:16

Fahad Al-Muvalad, napadač reprezentacije Saudijske Arabije i tamošnjeg kluba Al-Šabab, trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege u bolnici Rašid u Dubaiju - nakon što je pao sa balkona svoje kuće.

ТРАГЕДИЈА: Фудбалски репрезентативац пао са балкона куће, налази се на интензивној нези

Foto: I. Mitić

Al-Muvalad je zvezda saudijskog nacionalnog tima, nastupa za reprezentaciju od 2012. godine i bio je član tima koji je nastupa na Mundijalu u Rusiji. S druge strane, u Katar nije putovao zbog afere vezane za doping u kojoj se našao.

Nedavno je igrao protiv reprezentacija Indonezije i Kine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a nesreća se prema navodima medija desila u četvrtak ujutru između 9 i 10 sati.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pao je sa balkona svog stana na drugom spratu u Dubaiju. Zadobio je više preloma, brzo je prebačen u bolnicu radi odgovarajuće medicinske pomoći.

Kamere na ulici i kod igračeve kuće trenutno se pregledaju kako bi se utvrdili uzroci nesreće. Prema saudijskim izvorima, niko nije bio s njim u trenutku nesreće, jer su njegovi prijatelji otišli tri sata pre nesreće.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI POLUDELI: Cicipas izazvao veliki bes, ovo mu nikako neće oprostiti