PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić "rešeta" u Americi (VIDEO)

Novosti online

15. 09. 2024. u 08:31

Fudbalska reprezentacija Srbije mučila se sa realizacijom u mečevima protiv Španije i Danske. U oba "orlovi" nisu postigli gol. Petar Ratkov i Luka Jović nisu dostojno zamenili Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića. Sa spiska je izostavljen Dejan Joveljić koji je potom u klupskom dresu pokazao da bi o njemu trebalo razmisliti pred naredne duele.

ПИКСИ, ГЛЕДАШ ЛИ? Док се Србија мучи са реализацијом, Јовељић решета у Америци (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde sa dva gola rešio je derbi Los Anđelesa. 

Holivudski derbi pripao je srpskom fudbaleru. Iako je Galaksi bio u zaostatku 0:2 iza Los Anđeles Ef-Si, uz dva gola Joveljića slavili su na kraju 4:2. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nije išao na Evropsko prvenstvo, nije bilo mesta ni na prethodnom spisku Dragan Stojkovića Piksija, ali je sa nova dva pogotka sigurno skrenuo pažnju na sebe.

Joveljić, dobro zna da je 2:0 najopasniji rezultat, te je pri tom zaostatku postigao fantastičan gol kojim je smanjio zaostatak svog tima. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Primio je loptu u srcu kaznenog prostora, a onda fintom s malog fudbala prevario čuvara i snažnim udarcem pogodio mrežu. Tada je prilikom slavlja pokazao da se juriša na preokret koji se zapravo i dogodio.

Upravo je on bio strelac gola za 3:2, a ovoga puta se majstorski snašao u petercu. Duža akcija njegovog tima i jedan šut sa ivice kaznenog prostora je Joveljić samo skrenuo u mrežu za veliko slavlje Galaksija.

Boguš i Buanga su bili strelci za Los Anđeles, dok su za Galaksi pogodili još Keriljo i Puđ.

BONUS VIDEO: Spektakularan doček! Kilijan Mbape predstavljen u Realu iz Madrida 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ JE MORAO JOŠ JEDNOM DA SE OGLASI: Otkrio gde mu je najlepše i poslao jaku poruku (FOTO)