SRBIN NA RASKRSNICI: Dušan Vlahović na pragu mančesterskog giganta

Novosti online

15. 09. 2024. u 20:17

SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović u zimskom prelaznom roku mogao bi da promeni ligu i pridruži se Nikoli Milenkoviću u Velikoj Britaniji.

СРБИН НА РАСКРСНИЦИ: Душан Влаховић на прагу манчестерског гиганта

FOTO: Tanjug/AP

Legendarni Rud van Nistelroj, koji u Mančester junajtedu od skora obavlja funkciju u sportskom sektoru, ne krije da je fan Dušana Vlahovića koga bi rado video na Old Trafordu. 

Tokom letnjeg prelaznog roka Junajted je doveo pet igrača, uključujući Lenija Joroa, Matijsa De Lihta, Manuela Ugartea, Nusaira Mazrauija i Džošuu Zirkzea, a prema informacijama sajta Football Transfers klub je izuzetno zainteresovan da već u zimskom prozoru angažuje napadača Juventusa Dušana Vlahovića.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Crveni đavoli su navodno spremni da pojačaju napad na srpskog reprezentativca, budući da ih je Van Nistelroj ubedio da je Dušan pravo rešenje na duge staze. Vlahović je bio na radaru Arsenala pre nego što se pridružio Juventusu iz Fiorentine u januaru 2022. godine u transferu vrednom 83,5 miliona evra.

Vlahović je postigao dva gola u četiri utakmice u Seriji A ove sezone pod novim trenerom Juvea Tijagom Motom. Sa samo 24 godine, špic ima impresivan evropski pedigre i postigao je 43 gola u 108 utakmica u dresu Juventusa.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dete Partizana igralo je 30 puta za Srbiju i postiglo 13 golova, a Crvene đavole ne očekuje lak posao u ubeđivanju igrača da dođe na Ostrvo. Vlahović je više puta istakao da mu se ostaje u Torinu, mada mu ugovor sa Starom damom ističe leta 2026.

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVO! NEČUVENO! Neverovatan skandal: Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama!