MODRIĆ IMA NASLEDNIKA: Maestro je na zalasku karijere, evo ko mu je zamena

Novosti online

15. 09. 2024. u 22:45

U petom kolu španske La lige šampion Real Madrid je savladao Real Sosijedad sa 2:0 u gostima, posle dva jedanaesterca. Posle dva remija, ovo je bila prva pobeda Reala u gostima na startu nove sezone.

МОДРИЋ ИМА НАСЛЕДНИКА: Маестро је на заласку каријере, ево ко му је замена

Foto: Profimedia

U prvom poluvremenu meča u San Sebastijanu najbolju šansu imao je hrvatski reprezentativac Luka Sučić, koji je u 25. minutu sa vrha šesnaesterca žestoko šutirao za domaćina, a lopta je pala u okvir. gostujućeg cilja. Sučić je bio velika pretnja za Real odmah na startu drugog poluvremena.

Odličnu partiju odigrao je Luka Sučić, koji je dva puta pogodio prečku i pokazao se sjajno u klubu u koji je došao ovog leta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Luki Sučiću u je ovo bila prva utakmica koju je počeo od prvog minuta, a na drugoj strani Luka Modrić je odigrao celu utakmicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Sučić (@luka_sucic)

- Dvojica hrvatskih reprezentativaca na terenu, svakako su privukla pažnju španskih medija koji su poredili staru i novu gardu. Pohvalili su nastup obojice fudbalera, a za Sučića su rekli da nije mogao bolje da iskoristi priliku koja mu se pružila - kako prenosi portal "Večernje.hr"

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sučić je celu karijeru proveo igrajući u austrijskim klubovima. Ušao je u reprezentaciju Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Katri, kada je Hrvatska osvojila bronzu, ali nije ulazio u igru.

BONUS VIDEO HVANG ŠOKIRAO: Zahvalio navijačima, pa govorio o svom statusu u Zvezdi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao