DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN? Evo šta kaže sudijski ekspert o penalu za OFK Beograd

Novosti online

16. 09. 2024. u 07:50

Partizan je priredio novo razočaranje svojim navijačima, poražen je posle preokreta u Zaječaru od OFK Beograda sa 3:2, a preokret je najavio Paločević pogotkom iz jedanaesterca u 85. minutu.

ДА ЛИ ЈЕ ПАРТИЗАН ОШТЕЋЕН? Ево шта каже судијски експерт о пеналу за ОФК Београд

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Najstroža kazna je dosuđena zbog igranja rukom beka Partizana Marija Jurčevića u svom kaznenom prostoru, a nekadašnji sudija Raka Đurović se i ovoga puta oglasio na mreži ''X'' i izneo svoj stav, baš kao i posle jučerašnje utakmice između Crvene zvezde i Napretka, kada se nije složio sa odlukom arbitra da dosudi penal za Zvezdu pri rezultatu 0:0.

Ali, večeras smatra da je odluka sudije Stefanovića bila ispravna i da penal za OFK Beograd nije bio sporan.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Naizgled slična situacija sa jučerašnjom u Superligi Srbije, ali sa bitnom razlikom. Odbrambeni igrač FK Partizan loše procenjuje loptu i poprilično neoprezno i nonšalantno skače za njom pa onda mora da snosi i odgovornost za poziciju svojih ruku. Iako je moguće da nema nameru, kažnjava se njegova bezobzirnost i neopreznost, zbog čega sam saglasan sa sudijskom odlukom da se dosudi jedanaesterac u korist OFK Beograda - objasnio je Đurović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Oborio još jedan rekord Rodžera Federera, evo i koji