IMA LI VOZAČA U "PARNOM VALJKU"? Fudbaleri Partizana zaboravili kako se pobeđuje

N. I.

17. 09. 2024. u 07:20

DAVNO beše 4. avgust. Toliko davno, da ga se verovatno ni najvatreniji navijača Partizana ne sećaju. Pre 44 dana su fudbaleri u crno-belom poslednji put pobedili nekoga. Taj "neko" je bio pančevački Železničar, a samo oni sa dobrim pamćenjem će da se prisete da je i tih 2:0 išščupano na mišiće, jer su gosti s druge obale Dunava pretili do poslednjeg zvižduka sudije. Igrali su od 85. minuta bez pocrvenelog Romanića, a u 91. minutu je Aleksandar Jovanović odbranio penel Grgiću.

ИМА ЛИ ВОЗАЧА У ПАРНОМ ВАЉКУ? Фудбалери Партизана заборавили како се побеђује

FOTO: M. Vukadinović

Od tog dana, pa do nedelje uveče ekipa Aleksandra Stanojevića je nanizala sedam utakmica bez pobede. Iživljavali su se nad velikanom iz Humske 1 Lugano i Gent (po dva puta), IMT, Vojvodina, pa i OFK Beograd. Ovi potonji su daleko od Beograda, na polumračnom stadionu u Zaječaru do kosti ogolili vreme u kojem se nalazi fudbalski klub Partizan. "Romantičari" su igrali do kraja, jer su crno-beli uključili dugme za samouništenje posle sat vremena igre, a poslednjih deset minuta izvršili i fudbalsko samoubistvo iz zasede. Slavio je tim sa Karaburme 3:2, iako je do 86. minuta bilo 2:1 za Partizan. Kako i zašto ? Na ova dva prosta pitanja odgovor verovatno ne zna niko iz autobusa koji je mo mrklom mraku (u svakom smislu te reči) vraćao raštimovanu posadu "parnog valjka" ka Beogradu.

U toj posadi vozača nema, ili ne mogu da ga probude, evo već 44 dana.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Ovo je sve šokantno za nas. Neverovatno je kako nam se dogodio poraz u meču u kojem smo imali šansu da ustvari ubedljivije slavimo - procedio je kroz zube Aleksandar Stanojević odmah posle nove blamaže u nedelju uveče.

Treneru Partizana zaista nije lako. Nenadano se našao u koži jednog od svojih prethodnika, Ilije Stolice. Nekadašnji šef struke je takođe imao saplitače iz prikrajka i iza leđa. Obećavana su mu pojačanja koja nikada nisu došla. U sličnoj poziciji Stanojević, posle odlaska Saldanje i Severine, pa i kapitena Markovića čeka iole "krštenog" štopera i centarfora.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Da muka po crno-bele bude veća, oni imaju punih sedam dana da zapnu i rade. Ali je veliko pitanje u kakvom psihološkom stanju je tim koji je zabpravio da pobeđuje. I da li je takav tim svestan da sledećeg ponedeljka u svojoj kući u kojoj su tribine odavno prazne, dočekuje Zvezdu u večitom derbiju.

Iliev na starom zadatku

IVICA Iliev je opet sportski direktor Partizana. Ovaj bivši fudbaler koji je do pre dve godine obavljao posao šefa sportskog cektora u Humskoj 1 od danas je ponovo na mestu na kojem je bio Ivica Kralj. Od njega se očekuje da do sledećeg, zimskog prelaznog roka bude bar od neke koristi treneru Aleksandru Stanojeviću.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

SKANDALOZNO! VLADIKA GRIGORIJE SE PERFIDNO PRIBLIŽAVA KATOLICIZMU: Nakon služenja mise poziva da žene budu sveštenici