NEVOLJE ZA BARSU I ŠPANIJU: Dani Olmo propušta i revanš sa "orlovima"

N. I.

16. 09. 2024. u 17:57

NIJE se video na utakmici protiv Srbije u Beogradu, ali ga nećemo videti ni na revanšu u Španiji. Vezista Barselone i "crvene furije" Dani Olmo odustvovaće najmanje mesec dana sa terena pošto se u nedelju popodne povredio na utakmici koju je njegovklub ubedljivo dobio u katalonskom derbiju protiv Đirone (4:1).

НЕВОЉЕ ЗА БАРСУ И ШПАНИЈУ: Дани Олмо пропушта и реванш са орловима

FOTO: Tanjug/AP

Njega je već u 47. minuta zamenio Francuz Žil Kunde, a prema prvim procenama lekara Olmo je teže povredio mišić desne butine.

- Olmo je odmah podvrgnut terapijama i očekujemo ga na terenu ponovo za četiri do pet nedelja - kratko su saopštili u medicinskom timu Barselone.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

To znači da će Olmo da propusti mečeve Barselone u Ligi šampiona protiv Monaka i Jang Bojsa, pa i one sredinom sledećeg meseca u kojima i reprezentacija Španije dočekuje u okviru Lige nacija prvo Dansku 12. oktobra, a odmah zatim i Srbiju 15. oktobra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo