KAKVE UTAKMICE U SERIJI A: Parma "prosula mleko" protiv Udinezea! Lacio odoleo Veroni!

Novosti online

16. 09. 2024. u 22:39

Fudbaleri Udinezea salvadali su Parmu posle preokreta rezultatom 3:2, a Lacio je bio bolji od Verone u poslednje dve utakmice Serija A.

КАКВЕ УТАКМИЦЕ У СЕРИЈИ А: Парма просула млеко против Удинезеа! Лацио одолео Верони!

FOTO: AP/Tanjug

Popularne "mlekadžije" su bolje počeli meč i prednost im je već u drugom minutu doneo Enriko Del Prato, dok ju je u 43. duplirao Ange Joa Boni.

Udineze je mnogo bolje zaigrao u drugom delu utakmice. Najpre je već u 49. minutu Lorenco Luka smanjio zaostatak gostujućeg tima, da bi potom na scenu stupio Floran Tuvan.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Francuz je najpre u 68. minutu poravnao rezultat, da bi u 73. Mandela Keita dobio drugi žuti karton i Parma je ostala sa igračem manje.

Samo četiri minuta je bilo dovoljno Udinezeu da iskoristi brojčanu prednost, odnosno, da Tuvan drugi put zatrese mrežu domaćih i kompletira veliki preokret. Tako je Udeneze uspeo da upiše novu pobedu i zauzme čelo table.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Lacio - Verona 2:1(2:1)

Drugi meč doneo je najviše uzbuđenja u prvom delu meča. Najpre je već posle pet minuta igre Boulaje Dija, potom je već posle dva minuta poravnao Kasper Tengšted. Sve do 20. minuta nije bilo promene rezultata, dok Tati Kasteljanos nije ponovo doneo prednost Rimljanim, a sa ovim rezultatom otišlo se i na pauzu.

U drugom delu utakmice Verona je pokušavala da dođe do pozitivnijeg ishoda, ali su bili daleko od ozbiljnije pretnje po gol Lacija, i na kraju je domaćin uspeo da odnese sva tri boda.

Bivši srpski reprezentativac Darko Lazović odigrao je 66. minuta za Veronu, ali nije uspeo da napravi značajniji učinak na terenu.

Posle četiri odigrana kola Udineze je prvi sa deset bodova, Parma je 12. sa četiri, dok je Lacio šesti sa sedam, a Verona osma sa šest.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

IBRAHIMOVIĆ U CENTRU SKANDALA: Italija bruji o Zlatanovoj osveti, oterao trenera iz Milana, ovo je pravi razlog