RADE BOGDANOVIĆ OPET BRILJIRA! "Treća smena se dobro plaća, ali žena ostaje sama kod kuće"

Novosti online

17. 09. 2024. u 07:57

RADE Bogdanović je jedan od onih zbog koga su opet studijske emisije postale hit. Ne samo da priča o taktici, pecne nekog igrača ili trenera, on ima izjave o kojima posle mesecima bruji sportski, ali i obični svet.

РАДЕ БОГДАНОВИЋ ОПЕТ БРИЉИРА! Трећа смена се добро плаћа, али жена остаје сама код куће

Foto Z. Jovanović Mačak

Sada je gostujući u podkastu "Indirekt" na zanimljiv način govorio o danima kada je, kao mladić, radio u fabrici.

- Znao sam da moram da postanem fudbaler. To mi je bilo u podsvesti zato što je to za mene bio jedini izlaz - da ne završim na nekim banderama ili fabrikama. Radio sam u Energoinvestu leti, preko studentske zadruge i taj rad u fabrici mi je pokazao "ili si bos ili si hadžija". Prva, druga, treća smena... Treća se dobro plaća, ali ne spavaš, a i žena ostaje sama kod kuće - rekao je Bogdanović i nasmejao se.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Poručio je da je jedva dočekao da prestane sa radom u fabrici.

- To je tada bila praksa. Iskren da budem, hteo sam da pobegnem. Otac mi je imao tu ideju u Energoinvestu... Bio je jedan direktor, Pašo smo ga zvali, nameračio me je da budem stipendista Energoinvesta, da radim tamo, oni putuju i idu po zemljama Afrike... Da imam dobru platu. Joj, na čengelama gore da visim, na dalekovodu... Bolje na ogradi kod navijača da visim posle datog gola. Bio sam uporan jer sam voleo fudbal. To moraš da voliš. Mislim da sam 100 odsto pogodio dve stvari u životu koje moraš da izabereš – šta ćeš da radiš i s kim ćeš da živiš".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Bogdanović je istakao da i odlazak u vojsku nije bio najpametniji potez. Međutim, imao je sreću da te 1990. godine vojsku služi u Beogradu, gde se nalazila i sportska četa u kojoj se nalazio veliki broj fudbalera. Među njima je bio i Refik Šabanadžović, nekadašnji član Crvene zvezde koji je sa crveno-belima postao prvak Evrope 1991. godine, a kom je Bogdanović i danas zahvalan zbog jednog poteza koji je napravio za njega.

- Dolazim ja u tu četu, da vidim ko je tu i ko je glavni trener. A nije to sad, ovo-ono, Željo zvao. Nego sam ja privatno, da zbrišeš iz kasarne, da se snađeš, da dođeš prekoputa stadiona JNA u Vojnu gimnaziju. I udarim na Refika Šabanadžovića. To mu nikad neću zaboraviti. On je tad bio ozbiljno fudbalsko ime, reprezentativac. Imam i sliku iz vojske s njim - rekao je Rade i dodao:

- Priđem Šabanu i on me zagrli... Vrlo bitan detalj, kad te reprezentativac i stariji zagrli. A tamo su bili Kajtaz, Tuce, Maza Vasilijević, Leković... Sad da ne spominjem te tek igrače. I Šabanadžović me zagrli, priđe Stanislavu Karasiju koji je bio trener u selekciji i kaže: "Stane, ovo je moj Bosanac, igra u Želji."

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić rešeta u Americi (VIDEO)