"NAVIJAĆU ZA BENFIKU PROTIV ZVEZDE!" Bivši fudbaler Partizana priznao Portugalcima

Novosti online

17. 09. 2024. u 10:05

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za svoj prvi meč u Ligi šampiona protiv portugalske Benfike. Utakmica će se odigrati u četvrtak, u 18.45, u Beogradu, a navijači se nadaju uspehu svog tima.

НАВИЈАЋУ ЗА БЕНФИКУ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ! Бивши фудбалер Партизана признао Португалцима

FOTO: Tanjug/AP

Jedan od onih koji će gledati meč je i nekadašnji kapiten Partizana Lazar Marković,  koji je izrazio podršku Benfiki pred ovaj meč.

- Ja sam navijač Partizana, ali dobro je za srpski fudbal to što Crvena zvezda igra Ligu šampiona. Iako su naš najveći rival, ja im želim sreću u Evropi, ali utakmicu ću gledati samo zbog Benfike, koja je takođe moj klub. Ne zbog Crvene zvezde - rekao je Marković za portal Zerozero i dodao:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Ne mogu da kažem da u potpunosti navijam za Benfiku jer igra protiv srpskog kluba, ali navijam za Benfiku jer je to moj bivši klub i zato što imam jaku vezu sa njim. Nažalost, neću moći da dođem na utakmicu jer sam u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali pokušaću da gledam prenos.

FOTO: Profimedia

 

U nastavku intervjua je nizao reči hvale o bivšem klubu i istakao kakve ga uspomene vežu za Benfiku.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Sve su sjajne! Osvojili smo tri trofeja - prvenstvo, kup i liga kup, stigli smo do finala Lige Evrope (Sevilja pobedila na penale)... Ta sezona mi je u najlepšem sećanju, pogotovo jer mi je bila prva van Srbije. Još sam u kontaktu sa nekim igračima i gledam sve utakmice Benfike. Zaista mi se sviđa Benfika, to je klub za koji navijam. Bio sam tamo samo godinu dana, ali je bilo neverovatno.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)