ENGLEZ NA CENTRU U BEOGRADU! UEFA odredila sudiju za meč Crvene zvezde i Benfike

Tanjug

17. 09. 2024. u 10:34

Englez Majkl Oliver biće glavni sudija na meču prvog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Benfike, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

ЕНГЛЕЗ НА ЦЕНТРУ У БЕОГРАДУ! УЕФА одредила судију за меч Црвене звезде и Бенфике

Foto: Profimedia

Njegovi pomoćnici biće Stjuart Bart i Den Kuk, dok je UEFA za četvrtog sudiju odredila Tonija Haringtona. U VAR sobi biće takođe Englezi Stjuart Atvel i Džared Džilet.

Utakmica između Crvene zvezde i Benfike biće odigrana u četvrtak, od 18.45 časova, na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje