KAKVA PROVOKACIJA IZ SPLITA! Hrvati promenili ime Marakane, navijači Zvezde im ovo neće oprostiti

Novosti online

17. 09. 2024. u 11:14

BLIŽI se prvi meč Crvene zvezde u Ligi šampiona gde će u četvrtak, od 18.45, odmeriti snage sa Benfikom.

КАКВА ПРОВОКАЦИЈА ИЗ СПЛИТА! Хрвати променили име Маракане, навијачи Звезде им ово неће опростити

FOTO: FK Crvena zvezda

Na prvi pogled deluje mirna premijera, ali uvertira ovog meča je i te kako vruća zbog bliskih odnosa Benfike i Hajduka, pa je čak Torcida najavila i dolazak u Beograd. 

A do tada su krenuli sa provokacijama. Naime, na Gugl mapi stadion „Rajko Mitić“ je privremeno preimenovan u „Šetalište drugova iz Hajduk Splita“ i „HNK Hajduk Split – produžnica“, što je očigledno pokušaj provokacije, verovatno povezan sa rivalstvom navijača.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Foto: Printskrin

 

Ovo dolazi u trenutku kada je Crvena zvezda u pripremama za važnu utakmicu protiv Benfike, čiji navijači imaju prijateljske veze sa splitskim Hajdukom, što dodatno podiže tenzije pred susret.

Inače, najvatreniji navijači Hajduka, popularna "Torcida", na nedavnoj utakmici protiv Dinama imali su pomoć Benfikine grupe „No name Boys“ koji se u četvrtak očekuju na Marakani.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Zbog toga se podigla i velika frka zbog opasnosti da se navijači Hajduka nađu na stadionu Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje