DETE UBIJENO NA TERENU! Potukli se fudbaleri, život izgubio 15-godišnjak koji je debitovao na tom meču (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Novosti online

17. 09. 2024. u 12:45

Svet sporta zadesila je tragedija.

ДЕТЕ УБИЈЕНО НА ТЕРЕНУ! Потукли се фудбалери, живот изгубио 15-годишњак који је дебитовао на том мечу (УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК)

Foto: Free Images Pixabay

Kako javljaju paragvajski mediji, strašna stvar se dogodila na jednoj lokalnoj utakmici kadeta u kojoj su igrali Bokeron iz Bo San Pabla i Nasional iz San Bernardina.

Mladi, 15-godišnji Ismael Domingez, član Nasionala, preminuo je od posledica tuče na utakmici na kojoj je debitovao za taj tim.

U sukobu koji je izbio u drugom poluvremenu on je zadobio nekoliko strašnih udaraca u glavu koji su, ispostavilo se, bili kobni.

- On je u subotu debitovao za nas. Bio mu je to prvi, ali i poslednji meč. Gubili smo sa 0:2 i u drugom poluvremenu je on fauliran, izborio je penal za nas - rekao je vidno potreseni trener Nasionala Leonardo Vip.

Porodica ističe da je izgubljeno dragoceno vreme u prvoj zdravstvenoj ustanovi u koju je dečak odvezen, jer nije imala neophodnu opremu za dijagnostiku povreda takve vrste, ali patolog Gustavo Saračo ističe da su povrede bile izuzetno teške:

- Pronašli smo tokom pregleda velike povrede i na lobanji i na zadnjem delu vrata, kao i masivno krvarenje u samoj lobanji. Da nije umro, moglo je lako da se dogodi da ima posledice zbog obima krvarenja.

Imajući u vidu da slede scene eksplicitanog nasilja, molimo maloletne osobe, kao i sve one kojima bi moglo da pozli od uznemirujućeg sadržaja, da snimak koji se nalazi ispod ove rečenice - ne emituju na svojim uređajima.

---

--

-

Bonus video: In memoriam - Pele

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDALOZNO! VLADIKA GRIGORIJE SE PERFIDNO PRIBLIŽAVA KATOLICIZMU: Nakon služenja mise poziva da žene budu sveštenici