LIGA ŠAMPIONA, 2. DAN - SRPSKI DERBI U PRAGU: Sparta dočekuje Salcburg u elitnom takmičenju, ali to uopšte nije sve

N. I.

18. 09. 2024. u 07:10

NAVIJAČI su se uželeli fudbala u Ligi šampiona i karavan najkvalitetnijeg klupskog takmičenja krenuo je širom Evrope. U sredu se igra još šest mečeva prvog kola elite, a pažnju će, bez ikakve sumnje, najviše da privuče derbi koji će u Engleskoj da odigraju Mančester siti i Inter (21.00).

ЛИГА ШАМПИОНА, 2. ДАН - СРПСКИ ДЕРБИ У ПРАГУ: Спарта дочекује Салцбург у елитном такмичењу, али то уопште није све

Foto: Profimedia

Zanimljivo je da su gosti iz Milana jedan od rivala Crvene zvezde tokom ligaškog dela takmičenja, pa će skauti crveno-belih sigurno da "snimaju" i dešavanja sa stadiona u Mančesteru.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Građani" koje sa klupe vodi Pep Gvardiola, a u špicu napada fantastični Erling Haland, imaju učiak od sto odsto s početka sezone. U četiri meča u Premijer ligi zabeležili su sve četiri pobede, a poslednja je došla za vikend protiv Brentforda na "Etihadu " (2:1).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U potpuno drugačijem raspoloženju su fudbaleri Intera doputovali u Mančester. Oni posle četiri utakmice u Seriji A imaju dve pobede i dva remija, a za vikend su bili gosti Monce i jedva izvukli remi (1:1), kada ih je spasavao Holanđanin Denzel Damfris...

Osim ovog pravog derbija sa sjajnim zvezdama na terenu, navijače u našoj zemlji mogao bi da privuče i mali srpski derbi. Sparta u Pragu dočekuje austrijski Salcburg. Veljko Birmančević će tako biti domaćin Aleksi Terziću i Petru Ratkovu. Zanimljivo je da su se sva trojica nedavno našli u sastavu reprezentacije Srbije i na spisku selektora Dragana Stojkovića za mečeve Lige nacija protiv Španije i Danske. Terzić je zbog problema sa povredom morao da se vrati na lečenje u svoj klub, dok su Birmančević i Ratkov dobili minutažu kod Piksija.

U Parizu, pod svetlima olimpijskog grada i stadiona "Park prinčeva" domaći PSŽ dočekaće debitanta, špansku Đironu. Gosti dolaze sa mrežom punom golova, koju im je za vikend na njihovom terenu napunila Barselona (1:4).

Ančeloti: Previše mečeva

TRENER Real Madrida Karlo Ančeloti kritikovao je veliki broj utakmica predviđenih novim formatom LŠ.

- Ako nadležni organi ne počnu da misle da se igrači povređuju, jer previše igraju, onda imamo problem. Tražim da se smanji broj mečeva da bismo imali bolja takmičenja - kaže Ančeloti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje