"MIŠEVI SE VRATILI U RUPE!" Hrvati u strahu od srpske osvete, optužili braću iz Lisabona

Novosti online

17. 09. 2024. u 13:56

Fudbaleri Crvene zvezde započeće nastup u Ligi šampiona utakmicom protiv Benfike, koja bi mogla da nosi i veliki bezbednosni rizik.

МИШЕВИ СЕ ВРАТИЛИ У РУПЕ! Хрвати у страху од српске освете, оптужили браћу из Лисабона

Foto: Profimedia

Duel srpskog šampiona i portugalskog predstavnika na programu je u četvrtak, 19. septembra, od 18.45, na stadionu "Rajko Mitić". "Orlovi" iz Lisabona dobili su oko 2.500 ulaznica, što je pet odsto kapaciteta od ukupnog stadiona, a mogli bi da imaju značajnu podršku i hrvatskih navijača.

Naime, navijačka grupa "torcida", koju čine najvatrenije pristalice splitskog Hajduka, u bratskim je odnosima sa navijačima Benfike. Hrvatski mediji najavljuju da deo članova "torcide" planira da dođe u Beograd i bodri Portugalce protiv Zvezde.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

A već su krenuli i sa ratom van terena. Naime, na Gugl mapi stadion „Rajko Mitić“ je privremeno preimenovan u „Šetalište drugova iz Hajduk Splita“ i „HNK Hajduk Split – produžnica“, što je očigledno pokušaj provokacije.

Sličan potez desio se i za gostovanje Hajduka Dinamu kada je prekršten Maksimir.  Međutim, Hrvati, očigledno u strahu od osvete Srba, na sva zvona tvrde da oni ne stoje iza napada. Štaviše, oni optužuju svoju braću Portugalce i to tvrdnjom da su se izgubili u prevodu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Foto: Printskrin

 

- Nakon Maksimira, neko je na Guglu preimenovao stadion Crvene zvezde. Srbi misle da su Hrvati, ali... Nakon što su se neki zaigrali pa nakon derbija Dinamo - Hajduk promenili ime Maksimira u "'Šetalište Marka Livaje"', na Gugl mapama je privremeno novo ime dobio i stadion Crvene zvezde koji nosi ime "'Rajko Mitić.' Dogodilo se to uoči utakmice 1. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Benfike na kojoj se očekuju i neki pripadnici "Torcide", koji su u dobrim odnosima s navijačima Benfike. Zbog svega su srpski mediji pomislili kako su navijači Hajduka nakon "'akcije Maksimir"' izveli i ovo navijačko podmetanje. No s obzirom na to da se radi o lošem prevodu, moguće i preko Gugl translejta, ne čini se kako su Hrvati odgovorni za ovu šalu - navodi hrvatski Dnevnik, pa dodaje:

- Nije nemoguće kako su sami navijači Benfike izveli ovu provokaciju nakon što se navijačkim svetom proširila šala oko Maksimira. Inače, takve stvari nisu novitet u navijačkim prepucavanjima.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)