VLADAN MILOJEVIĆ GA PRECRTAO... Miljenik Baraka Bahara otišao iz Crvene zvezde

Novosti online

17. 09. 2024. u 14:35

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Vladimir Lučić vraća se u klub gde je stekao afirmaciju.

ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ ГА ПРЕЦРТАО... Миљеник Барака Бахара отишао из Црвене звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, Lučić nije bio u prvom planu trenera Vladana Milojevića, pa je odlučeno da ide na pozajmicu u IMT na šest meseci.

Višemesečna pauza je iza mladog asa, koji je bio standardan kod Baraka Bahara i prethodne sezone nastupao je za crveno-bele u Ligi šampiona, može se reći i da je bio miljenik izraelskog stručnjaka.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Međutim, Lučić je kasnije doživeo neugodnu povredu kolena, od koje se oporavio i počeo da trenira sa ekipom, ali su u Zvezdi zbog velike konkurencije na poziciji “krila” odlučila da do zime pošalju lucidnog driblera na mesto uspeha u IMT, gde je u prvom mandatu odigrao 72 meča, postigao 15 golova i upisao 16 asistencija.

FOTO: M. Vukadinović

 

- Lepo je uvek vratiti se u moj IMT. Fantastične trenutke sam imao ovde, nadam se da ću sada uspeti da ostvarim još bolje rezultate sa klubom. Promenila se vizija, sada je klub standardni superligaš i veoma sam srećan što sam ponovo ovde - rekao je Lučić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK IMT (@fk.imt)

Takođe, i u klubu sa Novog Beograda nisu krili zadovoljstvo povratkom mladog fudbalera.

- Popularni Lučke nam stiže na pozajmicu iz Crvene zvezde na 6 meseci. Vladimir Lučić je već upoznat sa filozofijom našeg tima, a ovo je njegov treći mandat u redovima Traktorista - piše u saopštenju IMT na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje