"NAPRAVIĆU MOĆAN PARTIZAN": Ivica Iliev najavio velike promene u klubu

Novosti online

17. 09. 2024. u 15:24

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio velike promene, posebno u Omladinskoj školi Partizana i Teleoptiku.

НАПРАВИЋУ МОЋАН ПАРТИЗАН: Ивица Илиев најавио велике промене у клубу

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

- Posle dve godine ponovo sam tu, kada se dese promene na ovoj poziciji to znači da je neki nepovoljan trenutak za klub, tako je nažalost i sada - rekao je novi-stari sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev.

Iliev je treći put u karijeri preuzeo ovu funkciju i nasledio Ivicu Kralja.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Sada je situacija lošija nego kad sam prvi put dolazio 2015. godine, ne zbog prvog tima. To je tema koja je malo stavljena ua ispod tepiha, a u pitanju je razjedinjenost sportskog sektora, omladinske škole i prvog tima. Nama jo omladinska škola temelj, nekada smo bili 10 godina ispred svih, a sada smo počeli da kaskamo - istakao je Iliev.

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

On je dodao da jedva čeka da radi u najavio velike promene u sportskom sektoru, već od sutra ili prekosutra.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Jedina odgovornost sada je na meni. Garantujem da ću kao i prvi put za dva prelazna roka napraviti ekipu koja će biti konkurentna u Evropi i našem najvećem rivalu. Najvažnije je da budemo jedinstveni. Garantujem da će ubuduće sportski sektor biti jedinstven. Ko bude izlazio iz sistema neće biti u klubu - rekao je Iliev.

Dobrim delom sam došao i zbog trenera Stanojevića, zbog njegove energije, plus zbog velike ljubavi prema klubu.

- Nisam se dvoumio nijednog trenutka. Zašto?Zato što volim ovaj klub. Zato što ova patnja definiše navijača Partizana. Možda sam zbog toga lud, ali ne znam navijača Partizana koji nema neko "ludilo" u sebi - poručio je Iliev i dodao da ga "bole prazne tribine u Humskoj".

BONUS VIDEO HVANG ŠOKIRAO: Zahvalio navijačima, pa govorio o svom statusu u Zvezdi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)