UGO VIJEIRA DOLAZI U BEOGRAD: "Navijaću za Zvezdu, na Marakani" su najbolji navijači na svetu"

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 09. 2024. u 15:57

CRVENA zvezda će imati posebnog gosta na utakmici protiv Benfike u Ligi šampiona. U pitanju je bišvi napadač crveno-belih Ugo Vijeira.

УГО ВИЈЕИРА ДОЛАЗИ У БЕОГРАД: Навијаћу за Звезду, на Маракани су најбољи навијачи на свету

foto: Novosti arhiva

Portugalac je ostavio ozbiljan trag u redovima kluba sa "Marakane" u sezoni 2015/2016. Tada je odigrao 43 utakmica i postigao 27 golova.

Ovaj meč će za njega biti poseban, pošto je nosio i dres lisabonskih "orlova". On se nada dobroj utakmici.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Crvena zvezda i Benfika su dva velika kluba u mojoj karijeri i veoma sam ponosan što sam nosio dresove dva pomenuta tima. Očekujem jednu sjajnu utakmicu, s obzirom na to da timovi igraju slično može se očekivati dosta prilika za gol na obe strane - rekao je Vijeira za klupski sajt crveno-belih.

Istakao je i da prati Crvenu zvezdu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Gledao sam utakmice Zvezde ove sezone i zaista deluju vrlo kvalitetno. Sviđa mi se što je ekipa veoma borbena i ne prima mnogo golova. Ukoliko defanzivno budu na visini zadatka, fudbaleri Crvene zvezde mogu doći do pozitivnog rezultata protiv portugalskog tima.

Otkrio je da će u četvrtak biti na stadionu "Rajko Mitić" i nema dilemu za koga će navijati.

- Biću na stadionu u četvrtak i navijati za Crvenu zvezdu. Nema sumnje da će atmosfera biti odlična, poznato je da su na "Marakani" najbolji navijači na svetu. Upravo zbog toga smatram da će Benfika imati još teži zadatak, jer ne verujem da su se mnogo puta susretali sa ovakvom atmosferom.

Zvezda će biti deo novog formata Lige šampiona, a Portugalac veruje u crveno-bele.

- Zbog novog formata takmičenja biće još teže svim ekipama da se plasiraju u nokaut fazu. Ipak, Zvezda može do osmine finala. Gostovati na "Marakani" je veoma teško, te će svim timovima koji dolaze u Beograd biti teško da savladaju crveno-bele – zaključio je Vijeira.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Benfika na programu je u četvrtak od 18.45.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

HVALA TI NOVAČE, ŠTO SI VEROVAO U JEDNOG MALOG: Krajinović se oprostio od tenisa, ovo je poručio Noletu, Troickom i kumu iz reprezentacije