UEFA U ŠOKU PRED START LIGE ŠAMPIONA: Najbolji igrač EURO 2024 preti kolektivnim štrajkom fudbalera!

Novosti online

17. 09. 2024. u 16:31

Fudbaler Mančester sitija i zvanično najbolji igrač EURO 2024, Rodri, izjavio je danas da su igrači blizu donošenja odluke o štrajku zbog povećanog broja utakmica, prenose britanski mediji.

УЕФА У ШОКУ ПРЕД СТАРТ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Најбољи играч ЕУРО 2024 прети колективним штрајком фудбалера!

FOTO: Tanjug/AP

"Mogu da kažem da 60 ili 70 utakmica nije optimalno za igrača u jednoj sezoni. Fudbaler može na najvišem nivou da odigra između 40 i 50 mečeva, a ove sezone možda ćemo da odigramo ukupno 70 ili 80 u svim takmičenjima. To je previše", rekao je Rodri na konferenciji za medije uoči meča sa Interom u prvom kolu Lige šampiona.

On je kritikovao veliki broj takmičarskih nastupa, koji je predviđen novim formatom Lige šampiona.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Ako pitate bilo kog igrača, oni će vam reći isto. To je opšte mišljenje igrača, to nije samo moje mišljenje. Ako se ovako nastavi, nećemo imati drugog izbora. Mi patimo", dodao je Rodri o mogućnostima štrajka.

Fudbaler Mančester sitija je istakao da neko mora da vodi računa i o zdravlju igrača.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Nije sve u novcu ili marketingu. Ima nešto i u kvalitetu šoua. Igram bolje kada nisam umoran. Moramo da se brinemo o sebi... Ako ljudi žele da vide bolji fudbal, moramo da se odmorimo. Drugim rečima, ako se broj utakmica povećava, nivo i kvalitet opadaju", istakao je Rodri.

Fudbaleri Mančester sitija dočekaće sutra od 21 čas ekipu Intera u prvom kolu Lige šampiona.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

HVALA TI NOVAČE, ŠTO SI VEROVAO U JEDNOG MALOG: Krajinović se oprostio od tenisa, ovo je poručio Noletu, Troickom i kumu iz reprezentacije