OMRI GLAZER PRED ZVEZDA - BENFIKA: "Kad prođu kroz tunel Marakane..."

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 09. 2024. u 18:56

SVE one koji navijaju za Crvenu zvezdu obradovalo je kad su videli Omrija Glazera među stativama protiv kruševačkog Napretka. On će čuvati gol crveno-belih i na meču Lige šampiona sa Benfikom.

ОМРИ ГЛАЗЕР ПРЕД ЗВЕЗДА - БЕНФИКА: Кад прођу кроз тунел Маракане...

FOTO: FK Crvena zvezda

Ne krije Izraelac da se uželeo utakmica, posebno onim koje se igraju pred punim stadionom "Rajko Mitić".

- Oporavak je trajao dugo, ali sada sam u potpunosti spreman da branim i radujem se što nas u četvrtak očekuje puna "Marakana". Mnogo sam se uželeo punih tribina, kao i atmosfere koju prave naši navijači. Branio sam u subotu, ali protiv Benfike nas očekuje spektakl. Verujem da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, a očekivanja su mi pozitivna pred utakmicu. Nema sumnje da je Benfika odličan tim, ali bio sam u Zvezdi i prošle sezone i znam kako se protivnici osećaju kad prođu kroz čuveni tunel na "Marakani", a onda i čuju huk tribina. Nikom nije svejedno da igra u takvoj atmosferi i to je naša najveća prednost - rekao je Glazer za klupski sajt.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Istakao je da veruje u saigrače koji vredno rade na svakom treningu.

- Imamo pravo da bude optimistični, ne samo zbog toga što smo domaćini, već i zato što kvalitetno radimo. Izuzetno treniramo i potpuno smo spremni za utakmicu. Sa nestrpljenjem isčekujemo četvrtak, jer su utakmice Lige šampiona, pogotovo na "Marakani" nešto posebno. Borićemo se za naše navijače, ali i za naš klub, sve sa ciljem da dobrim rezultatom počnemo ovosezonsku Ligu šampiona. Protivnici nam nisu laki, ali idemo utakmicu po utakmicu. Biće makar četiri spektakla na "Marakani", gostujemo takođe sjajnim timovima i borićemo se da budemo među 24 najbolje ekipe u Evropi. Izazovno je, ali verujem u tim - zaključio je Glazer.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Utakmica Crvena zvezda - Benfika igra se u četvrtak od 18.45. Taj meč možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)