IVAN PERIŠIĆ STIŽE NA "MARAKANU"! Reprezentativac Hrvatske izaziva šok za šokom

Novosti online

18. 09. 2024. u 12:44

Crvena zvezda je plasmanom u novo izdanje UEFA Lige šampiona postala magnet za brojne asove, kako one koji su stigli u njene redove, tako i one protiv kojih će igrati.

ИВАН ПЕРИШИЋ СТИЖЕ НА МАРАКАНУ! Репрезентативац Хрватске изазива шок за шоком

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Ivan Perišić i splitski Hajduk su neslavno i nedavno završili zajedničko putovanje, pa je reprezentativac Hrvatske otišao iz čuvenog kluba iz Dalmacije uz mnogo "propratnog materijala", o čemu su vas "Novosti" već izvestile.

Posle tog šokantnog rastanka sa "bilima", postao je slobodan u izboru nove sredine i - izabrao je tabor Zvezdinog rivala u Ligi šampiona.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Evo kako je o tome javnost danas obavestila "Slobodna Dalmacija", najveći splitski dnevni list:

"Ivan Perišić je definitivno podigao prašinu u evropskom fudbalu, jer iako je prelazni rok završen, kao igrač sa 'čistim papirima' (slobodan da potpiše za koga želi) zanimljiv je bio mnogim klubovima. Pričalo se o Italiji, 'viđen' je u Milanu, povezivan sa Moncom, a onda je Fabricio Romano obelodanio da su pri kraju pregovori s holandskim PSV-om.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Koliko je sve to važno i holandskoj javnosti govori i činjenica da su pre dvoboja u Ligi šampiona između Juventusa i PSV-a određeni minuti posvećeni upravo tom transferu, a mišljenje o svemu su dale legende „oranja“ Juri Mulder i trostruki osvajač Zlatne lopte Marko van Basten.

- Perišić je stvarno bio vrhunski igrač u Evropi. Ako ga gledate poslednjih godina, neverovatno je pripremljen. Letos je igrao za hrvatsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu. Ali sada ima 35 godina – kazao je Mulder koji nije krio iznenađenje, ali prvenstveno zbog godina Hrvata.

Van Basten se pak činio kao neko ko i nije baš upućen u celu priču, jer je na trenutak bio zatečen pitanjem voditelja.

- Marko, to je odlično za PSV?

- Šta to? Perišić? Nešto nije u redu s njim ili tako nešto?

- Ne, najverovatnije će doći u PSV.

- O, pa dobro. Ali, zar nije on išao u Saudijsku Arabiju?

Ipak nije, eto ga u Holandiji", zaključuje pomenuti list, uz fotografiju koju je Romano objavio - Perišić u dresu čuvenog kluba iz Ajndhovena:

Utakmica između Zvezde i PSV-a je na programu 21. januara, a klub sa Marakane prethodno igra protiv Benfike (ovog četvrtka od 18.45, na stadionu "Rajko Mitić", uz prenos na portalu "Novosti"), te Intera, Monaka, Barselone, Štutgarta i Milana.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje