"SVI ĆE OSETITI MOĆ MARAKANE": Duarte pred meč sa Benfikom

Novosti online

18. 09. 2024. u 15:01

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekaće ekipu Benfike u prvom kolu Lige šampiona.

СВИ ЋЕ ОСЕТИТИ МОЋ МАРАКАНЕ: Дуарте пред меч са Бенфиком

FOTO: FK Crvena zvezda

- Važno je da i u sutrašnjoj utakmici budemo ujedinjeni i damo maksimum na terenu. Svestan sam našeg kvaliteta, igra se 11 na 11 i verujem u trijumf - rekao je fudbaler Crvene zvezde Bruno Duarte uoči meča protiv Benfike u prvom kolu Lige šampiona.

Duarte kaže da je Benfika odličan tim i da ima dobre pojedince, ali će dati masimum u utakmici.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Benfika uvek angažuje odlične igrače i zato će ovo biti još jedna dobra sezona za njih. To su odlični i izvrsni fudbaleri, uvek su bili jedna ekipa koja je imala kvalitetan tim i prirodno je da će biti ovo teška utakmica za nas. Igrao sam protiv njih prethodne sezone, na Luzu koji je sjajan stadion sa odličnom atmosferom. Ipak smo uspeli da pobedimo - rekao je Duarte.

FOTO: FK Crvena zvezda

Duarte je potom uporedio uslove u srpskom i portugalskom šampionatu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Razlika između liga u Portugalu i Srbiji, pored ekipa koje se takmiče, jeste nivo koji je tamo mnogo viši, igrača takođe, veći broj stadiona, atmosfera i to zaista puno pomaže. Nivo takmičenja je mnogo veći, takođe i Srbija ima odlične igrače, tako da u tom pogledu i nije neka razlika. Što se klubova tiče, Zvezda je ogroman klub isto koliko i Benfika. Imaju sjajnu istoriju, razlika je u investicijama i uslovima, ali najviše se pitaju fudbaleri. Mi pružamo maksimum i igramo na najvišem mogućem nivou. Razlika u pogledu na klubove nije toliko velika - dodao je fudbaler Crvene zvezde.

Duarte je istakao da navijače vidi kao dodatnu motivaciju za uspeh protiv portugalskog tima.

- Navijači nam dosta pomažu, oni nas podižu kada nam je to neophodno. Kada započne utakmica već osećamo dobru energiju i smatram da sve ekipe koje dolaze osećaju taj ambijent koji je za nas sjajan. To moramo da iskoristimo kao dodatnu motivaciju - rekao je Duarte.

Fudbaler Crvene zvezde je naveo da ne razmišlja o svom učinku, već je dodao da je važna timska igra.

- Naravno, napadači žive od golova. Mi radimo dobar posao, odlično treniramo i siguran sam da ćemo ostvariti dobar rezultat. Njihovi napadači mi ne smetaju, u mojim mislima je samo da ćemo mi pobediti, nezavisno od toga da li ću ja postići gol. Daću od sebe maksimum, a ukoliko budem imao priliku, nadam se da ću doprineti timu pogotkom - poručio je Duarte.

BONUS VIDEO IGRAČI OBIŠLI KRUG OKO STADIONA: Pozdravili navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno