ENGLEZ ODUŠEVIO "DELIJE": Bivši as Liverpula i Sitija imao poruku pred meč Zvezda - Benfika

Novosti online

18. 09. 2024. u 15:45

FUDBALSKI klub Crvena zvezda igra u prvom kolu Lige šampiona protiv Benfike, a nema sumnje da su se navijači uželeli evrospkog fudbala.

ЕНГЛЕЗ ОДУШЕВИО ДЕЛИЈЕ: Бивши ас Ливерпула и Ситија имао поруку пред меч Звезда - Бенфика

FOTO: FK Crvena zvezda

Jedan od gostiju na Marakani u prethodnim daniam bio je Dejvid Džejms, koji je nekoliko dana proveo u Beogradu, a tom prilikom posetio je i stadion "Rajko Mitić" koji će u četvrtak biti omaćin Benfiki. 

Tom prilikom, jedan od najboljih engleskih golmana u poslednjih 30 godina upitan je da pošalje neku poruku igračima prvaka Srbije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Pobedite, kratko i jasno je odgovorio Džejms na pitanje ima li poruku za crveno-bele pred meč protiv Benfike.

Podsetimo, meč Crvena zvezda - Benfika igraće se od 18:45 u četvrtak. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Džejms je nastupao za Votford, Liverpul, Aston Vilu, Vest hem, Mančester siti, portsmut, Bristol, Bornmut, a bio je i prvi golman reprezentacije Engleske u čijem dresu je upisao 53 nastupa. 

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno