uživoPRENOS: Sjajne utakmice i drugog dana Lige šampiona!

Novosti online

18. 09. 2024. u 17:15

Liga šampiona je počela spektakularno, na red su došla nova uzbuđenja, a kakvi su rezultati, kao i video snimke svih golova, možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

ПРЕНОС: Сјајне утакмице и другог дана Лиге шампиона!

FOTO: Profimedia

Liga šampiona - drugi dan

Bolonja - Šahtjor od 18.45

Sparta Prag - Salcburg od 18.45

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Seltik - Slovan Bratislava od 21

Klub Briž - Borusija Dortmund od 21

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Mančester Siti - Inter  od 21

PSŽ - Đirona od 21

2' - ODMAH GOL! Sparta je povela 1:0 posle samo 120 sekundi! Kan Kaininen je postigao pogodak. Prodrli su igrači Sparte i Finac je sjajno dočekao loptu u šesnaestercu i lako matirao golmana Salcburga.

1' - POČELO JE! Lopta se zakotrljala u Bolonji i Pragu! Počele su utakmice Bolonja - Šahtjor i Sparta Prag - Salcburg koje se igraju od 18.45.

17.15 - Dobro došli! Danas će još 12 ekipa međusobno odmeriti snage u potpuno novoj Ligi šampiona, a među njima biće i onih koji debituju. Slovan iz Bratislave i Bolonja prvi put će zaigrati najeltinije evropsko klupsko takmičenje, dok će najviše pažnje biti usmereno ka Milanu gde će derbi današnjeg dana odigrati Inter i Mančester siti.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio