uživoPRENOS, MLADOST - PARTIZAN: Kakva utakmica u Lučanima! (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

29. 09. 2024. u 16:14

PARTIZAN će u Lučanima protiv Mladosti pokušati da prekine lošu seriju rezultata. Crno-beli su nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde (0:4) dobili novog šefa stručnog štaba. U pitanju je povratnik na klupu Savo Milošević, ali on ove nedelje neće voditi ekipu, već je ta uloga poverena Branku Vukašinoviću. Ovu utakmicu možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, МЛАДОСТ - ПАРТИЗАН: Каква утакмица у Лучанима! (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Drugo poluvreme: Mladost - Partizan 1:3

57' - KAKAV GOL! Šutirao je Stefan Kovač sa ivice kaznenog prostora i sjajno pogodio dalji ugao Stamenkovićevog gola.

56' - Prve izveme pravi Branko Vukašinović. Van terena su izašli Aldo Kalulu i Leonardo Ovusu, a ušli su Nemanja Trifunović i Mateja Sjepanović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

53' - Nema mnogo uzbuđenja na početku drugog dela susreta. Uglavnom se igra na polovini Partizana, ali Mladost ne preti ozbiljno.

46' - Počelo je drugo poluvreme u Lučanima. Udarac iz daljine je oprobao Zubairu, ali lopta je otišla daleko od gola.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Prvo poluvreme: Mladost - Partizan 1:2

46+2' - MLADOST POSTIŽE GOL! Aleksandar Pejović je poslao loptu na belu tačku. Poslao je Jovanovića u jednu, a loptu u drugu stranu i bio je siguran.

45' - Penal za Mladost. Mujakić je neoprezno faulirao Krsmanovića i sudija Nenad Minaković je odmah pokazao na belu tačku.

44' - Odličan udarac Zubairua. Tukao je iskosa sa leve strane i pogodio je prečku. Bacio se Stamenković, ali ga je spasao okrvir gola.

32' - Vrlo lako je moglo da bude 0:3. Zubairu je posleo loptu pred gol rivala, a Jovanović je sa svega nekoliko metara veoma loše šutirao.

30' - Još jednu odličnu šansu ne koriste Lučanci. Mujakić je pogrešio, lopta je došla do Krsmanovića koji je iz dobre pozicije šutirao preko gola.

26' - NOVI GOL! Duplirao je prednost Partizan. Stefan Kovač je povukao loptu, potom je povukao sjajno u prosto za Đorđa Jovanovića kome nije bilo teško da mitira Stamenkovića.

21' - Gosti i dalje igraju na polovini rivala. Mladost ne uspeva da prebaci težište igre pred gol protivnika.

12' - VODI PARTIZAN! Crno-beli su poveli. Mihajlo Ilić je bio najviši u skoku i glavom je zakucao loptu u mrežu rivala. Sjajno je korner izveo Nikola Antić koji je upisao asistenciju.

11' - Dobra prilika za goste. Đorđe Jovanović je ušao u kazneni prostor, šutirao je iskosa sa desne strane, no dobro je reagovao Saša Stamenković i odbio je loptu u korner.

7' - Kakva šansa za Mladost. Izveli su brzo faul domaćin, Jovanović je krenuo na loptu, ali pre njega je stigao Ćirković i šutirao na prazan gol, no Mujakić je stigao loptu i izbio je praktično sa gol linije.

6' - Pokušava Partizan kroz pas da dođe do gola rivala. Za sad domaćin dobro stoji na terenu, pa nikakve opasnosti nema.

1' - Počela je utakmica u Lučanima.

Sastavi timova:

Mladost (5-4-1): Stamenković - Ćirković, Andrić, Cvetinović, Joksimović, Udovičić - Ljubomirac, Tumbasević, Pejović, Ćirić - Krsmanović.

Partizan (4-2-3-1): A. Jovanović - Filipović, Ilić, Mujakić, Antić - Ovusu, Kovač - Kalulu, Zahid, Zubairu - Đ. Jovanović.

Uoči meča:

"Parni valjak" osam utakmica ne zna za trijumf i sigurano da to što pre želi da promeni. Prilika za tako nešto je protiv izabranika Nenada Lalatovića koji igraju sjajno u poslednje vreme.

Lučanci su vezali pet pobeda i to baš od trenutka kad je temperamentni stručnjak seo na klupu tima iz Dragačeva.

Partizan je poslednji put slavio još 4. avgusta kad je bio bolji od Železničara (2:0), a Mladost od 10. avgusta i poraza od Tekstilca (1:2) zna samo za uspehe.

Domaćin u ovu utakmicu ulazi sa pozicije broj tri i sa 19 bodova, crno-beli su na 10. mestu sa 11 bodova, ali odigrali su sedam utakmica.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um