SRPSKI JEZIK ODJEKUJE MILANOM: Od Beča do Čikaga, svi su tu zbog Crvene zvezde (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

30. 09. 2024. u 15:37

FUDBALERI Crvene zvezde gostovaće u utorak od 21 čas Interu u Milanu, na stadionu Đuzepe Meaca gde je zabranjen dolazak navijača gostujućeg tima, ali postoje oni koji su se snašli i došli do karata kako bi bodrili srpskog šampiona, a po izveštaju sa lica mesta, podrška neće biti mala.

СРПСКИ ЈЕЗИК ОДЈЕКУЈЕ МИЛАНОМ: Од Беча до Чикага, сви су ту због Црвене звезде (ВИДЕО)

FOTO: A. Ilić

Dan pred utakmicu na stadionu Đuzepe Meaca u njegovoj okolini odjekivao je srpski jezik, a navijači su pohrlili iz Austrije, čak i iz Sjedinjenih Američkih država da bodre šampiona Srbije.

U muzeju italijanske reprezentacije podno istočne tribine stadiona Intera začuo se srpski jezik, a Dino Savić otkrio nam je da često prati Crvenu zvezdu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Očekujem da Zvezda pobedi 2:1. Često dolazim da gledam Zvezdu u Evropi, u ligi. Mislim da će dosta navijača doći. Svaki navijač Crvene zvezde želi pobedu, rekao je Savić, koji je došao iz Beča kako bi bodrio Zvezdu.

Miloš je sa suprugom i bebom doputovao iz Čikaga kako bi bio uz crveno-bele na stadionu u Milanu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Navijamo za Zvezdu i odlučili smo da dođemo na ovo gostovanje. Nismo mogli da idemo na Benfiku i nećemo moći na Milan, te je ovo jedino gostovanje na koje smo mogli da odemo zbog slobodnog vremena s obzirom da dolazimo iz Čikaga, rekao je Miloš koji je potom izneo očekivanja.

Iskreno, posle partije protiv Benfike očekujem nerešen ishod. Bio sam prošle godine protiv Sitija, tako da, sve je moguće, poručio je Miloš u razgovoru za Novosti.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI NA SAN SIRU": Muzej italijanskog fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NAŠ GLUMAC O NESTANKU ĆERKE: Ko zna kako bi se završilo - devojčica joj je odvukla pažnju pre mog dolaska