MODRIĆ ORGIJAO SA SNAHOM USTAŠKOG GENERALA! Optužen za klanje Srba, bio desna ruka Franje Tuđmana, pa postao najbogatiji Hrvat

Novosti online

01. 10. 2024. u 11:22

LUKA Modrić je sjajan na fudbalskom terenu, ali van istog je često znao da veliča ustaške poduhvate, kao što je druženje sa Markom Perkovićem Tompsonom ili drugima koji mrze sve što je srpsko.

МОДРИЋ ОРГИЈАО СА СНАХОМ УСТАШКОГ ГЕНЕРАЛА! Оптужен за клање Срба, био десна рука Фрање Туђмана, па постао најбогатији Хрват

Foto: Profimedia

Što se tiče fudbalske karijere, krajem prethodne sezone se vodila svojevrsna saga u vezi sa budućnošću Luke Modrića. Postojale su spekulacije da bi mogao da napusti Real Madrid i da se vrati u Hrvatsku.

Ipak, tim iz španske prestonice nije želeo tako lako da se odrekne Modrića, te su mu ponudila produžetak saradnje, što je vezista oberučke prihvatio, pa će još jednu godinu provesti u dresu "kraljevskog kluba". S obzirom na to da je Modrićeva uloga u timu značajno umanjena, fudbaler ima više vremena da uživa u vansportskim aktivnostima, što je radio tokom celog mandata u Madridu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Naime, hrvatski mediji su iskopali fotografiju (možete pogledati OVDE) iz 2022. godine nakon što je Real savladao Barselonu s 3:1 i igrači nakon susreta odlučili da se opuste i proslave uspeh. U centru pažnje upravo je bio Modrić.

U jednoj ruci je držao nargilu, dok je drugom grlio devojku pored sebe, za koju se ispostavilo da je Andreja Čermak, supruga Hrvoja Čermaka, sina hrvatskog generala Ivana koji je bio i savetnik Franja Tuđmana u vreme kada je on bio predsednik.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ivan Čermak je kasnije optužen od strane Haškog tribunala za ratne zločine tokom zločinačke akcije "Oluja" i pogroma Srba. Tada su optuženi i Ante Gotovina i Mladen Markač, a jedan od najbogatijih Hrvata je oslobođen, dok su druga dvojica osuđeni i zatim oslobođeni drugostepenom odlukom.

Sramota i nepravda još jedna u nizu koja je načinjena Srbima. 

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote