NIJE MESI, TO JE "GENIJE"! Maksimović lucidnim potezom bacio u trans Milano i podsetio kako je to radio jedan drugi majstor pre tri decenije

Novosti online

02. 10. 2024. u 10:50

IZGUBILA je Zvezda na Đuzepe Meaci, doživela debakl, ali Milano je video još jednog bisera koji nosi crveno-beli dres (ruku na srce, sinoć nisu igrali u toj garnituri).

НИЈЕ МЕСИ, ТО ЈЕ ГЕНИЈЕ! Максимовић луцидним потезом бацио у транс Милано и подсетио како је то радио један други мајстор пре три деценије

FOTO: Tanjug/AP

Andrija Maksimović je i sinoć očarao San Siro, Đuzepe Meacu, nazovite je kako hoćete. Naime, u bledoj Zvezdi on je bio jedna od retkih svetlih tačaka.

U 28. minutu susreta, "Zvezdin Mesi" je opravdao nadimak koji je nedavno dobio. On je fantastično primio loptu, a onda rutinski izbacio iz ritma svog protivnika i nastavio da kreira napad svog tima.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Odmah je sve to nateralo prisutne da vrate film tri decenije unazad i sete se kako je Dejan Savićević plesao na San Siru, a i mali Maksimović, iako nosi nadimak Mesi, često potezima podseti na Genija, a možda mu i karijera bude kao Dejova. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Jedno je sigurno, Zvezda i Milojević su dobili momka za velika dela, samo pitanje je koliko će ostati u Srbiji, s obzirom na to da je već skrenuo pažnju velikana. 

Maksimović je za sada odigrao samo četiri utakmice u crveno-belom dresu i već je postao miljenik "delija", a i selektor Dragan Stojković Piksi ga je već uvrstio u reprezentaciju Srbije. 

BONUS VIDEO: TRG DUOMO: Velike policijske snage pred meč, plaše se navijača Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti