uživoPRENOS, PARTIZAN - TEKSTILAC: Crno-beli hitaju ka pobedi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

05. 10. 2024. u 17:40

FUDBALERI Partizana igraju meč 11. kola Superlige Srbije protiv novajlije Tekstilca iz Odžaka. Ovu utakmicu možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, ПАРТИЗАН - ТЕКСТИЛАЦ: Црно-бели хитају ка победи

FOTO: M. Vukadinović

Drugo poluvreme: Partizan - Tekstilac 3:1

76' - Ređa Partizan prilike, ali rezultat se ne menja pošto izostaje realizacije istih izabranika Sava Miloševića.

62' - NOVI GOL! Crno-beli postižu i treći pogodak. Kalulu je dobro primetio gde se nalazi Zahid, proigrao je, a ovaj je udarcem iz prve naterao Braća da ponovo izvadi loptu iz mreže.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

59' - Rezervista gostiju Leontije Vasić udario je laktom u lice Grimalda i zaradio je žuti karton. Fudbaler iz Perua je potom izašao iz igre, a zamenio ga je Aldo Kalulu.

52' - PARTIZAN OPET VODI! Sada neće biti ništa sporno. Natho vraća vođstvo crno-belima. Kodžić nije dobro izbio loptu. Ona je došla do Izraelca koji je uspeo da šutirao iako je proklizao i tako savlada Braća.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

46' - Počelo je drugo poluvreme u Humskoj!

Prvo poluvreme: Partizan - Tekstilac 1:1

45+3' - Kraj prvog poluvremena!

45+2' - Postigao je Zubairu fanstastiča gol, ali on nije bio priznat, pošto se fudbaler Partizana našao u malom ofsajdu.

45+1' - TEKSTILAC POSTIŽE GOL! Penal je bio za goste iz Odžaka. Loptu je na belu tačku namestio Davidović. Dobro je izveo kazneni udarac i Jovanović nije mogao ništa da uradi. Inače, penal je skrivio Antić koji je igrao rukom.

43' - Neverovatni šta nije gol. Natho je fenomenalno proigrao Jovanovića čiji udarac je zaustavio Brać. Napadač domaćeg tima bio je sebičan pošto je imao usamljenog Grimalda kome bi da je dobio loptu ostalo samo da ubaci loptu u praznu mrežu.

39' - VODI PARTIZAN! Sjajna konta domaćeg tima. Zahid je došao do lopte i video je da se ubacuje po desnoj strani Zubairu. On je bio brži od protivnika i uspeo je da matira Braća.

RADOST Ibrahim Zubairu/FOTO: M. Vukadinović

31' - Moglo je biti mnogo opasnije po Partizan. Ukučvu se okliznu prilikom pokušaja šuta, lopta se potom odbila do Davidovića čiji udarac je bio izblokiran.

29' - Stvaraju šanse izabranici Sava Miloševića, ali ne mogu da postginu gol. Opet je Zubairu centrirao i opet je Zahid bio u prililic. Ipak, kao i prethodna dva puta ni sad nije bio precizan.

27' - Žuti karton zaradio je i fudbaler Partizana Gajas Zahid. U golovima je 0:0, a opomenama 1:1.

21' - Preti "parni valjak" od početka utakmice. Ipak, mreža iskusnog Braća još uvek miruje.

15' - Opet je tukao Zahid. Ovoga puta je udarac oprobao sa 17 metara i sad je lopta otišla pored gola.

FOTO: M. Vukadinović

12' - Još jedna odlična šansa za Partizan. Dobru akciju odigrao je domaći tim. Zubairu je ostavio loptu za Zahida koji je šutirao sa nekih 12 metara, no to je uradio veoma loše, te do promene rezultata nije došlo.

7' - Prvi žuti karton na utakmici. Skrobonja nije imao nameru da faulira Zubairua. On je proklizao i veoma neoprezno startovao i opradvano se našao u beležnici sudije Predraga Janjuša.

3' - Izveo je Partizan prvi korner i bila je velika šansa, ali dobro je reagovao Brać i uspeo da zaustavi udarac Ilića iz odlične pozicije.

1' - Sa centra su prvi na ovom susretu krenuli gosti iz Odžaka.

Utakmica u Humskoj počela je minutom ćutanja zbog smrti legendarnog fudbalera Partizana Marka Valoka.

Sastavi timova:

Partizan (4-1-4-1): A. Jovanović - Filipović, Ilić, Mujakić, Antić - Ovusu - Zubairu, Natho, Zahid, Grimaldo - Đ. Jovanović.

Tekstilac (4-2-3-1): Brać - Luković, Sredojević, Marjanović, Kodžić - Jočić, Marčić - Davidović, Stojanović, Skrobonja - Ukačukvu.

Uoči meča:

Crno-beli ovaj susret igraju sa novim trenerom. Na klupu se vratio Savo Milošević koji je zamenio Aleksandra Stanojevića.

"Parni valjak" želi pobedom da ode na pauzu zbog obaveza reprezentacija. Ekipa iz Humske je u prošlom kolu prekinula niz od osam mečeva bez pobede u svim takmičenja, pošto je u Lučanima savladal Mladost (3:1).

Gosti nisu baš u dobroj formi u poslednje vreme. Tekstilac je na poslednje četiri utakmice ostvario po jedan trijumf i remi, kao i dva poraza.

Partizan je trenutno sedmi na tabeli sa 14 bodova, dok je tim iz Odžaka na 12. mestu sa 11.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici