uživoPRENOS, IMT - CRVENA ZVEZDA: Crveno-beli vratili prednost!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 10. 2024. u 18:02

CRVENA zvezda se nakon poraza od Intera u Ligi šampiona (4:0) vraća obavezama u Superligi Srbije. Crveno-beli gostuju IMT-u u Loznici, a ovu utakmicu možete pratiti uživo na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, ИМТ - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Црвено-бели вратили предност!

FOTO: FK Crvena zvezda

Drugo poluvreme: IMT - Crvena zvezda 1:2

69' - Postigli su gosti još jedan pogodak. Strelac je bio Bruno Duarte, ali pogodak Brazilca je poništen zbog ofsajda.

65' - ZVEZDA PONOVO VODI! Iskupio se za grešku Rodić i vratio je prednost crveno-belima. Kanga je izveo korner, a iskusni levi bek je bio najbolji u skoku i glavom je smestio loptu u mrežu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

FOTO: FK Crvena zvezda

56' - IMT POSTIŽE GOL! Neverovatan gol postigao je Joan Kur. Milan Rodić je pogrešio, Francuz je primetio da je Glazer izleteo i šutirao je skoro sa centra i majstorski pogodio za izjednačenje u Loznici.

51' - Veliku priliku imao je Milson. Ipak, i da je Angolac postigao gol on bi bio poništen zbog ofsajda u kom se nalazio.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

46' - Počelo je drugo poluvreme u Loznici!

Prvo poluvreme: IMT - Crvena zvezda 0:1

45' - Kraj prvog poluvremena!

40' - Nije imao sreće Duarte. Sjajnim driblingom se oslobodio čuvara i šutirao, ali stativa je spasila formalnog domaćina.

36' - ZVEZDA VODI! Otključali su crveno-beli bravu rivala. Lepo su kombinovali Dalsio i Milson. Ovaj prvi je sjajno proigrao reprezentativca Angole koji je ušao u kazneni prostor poslao loptu u bliži ugao i na taj način doneo prednost aktuelnom šampionu Srbije.

34' - Dobar napad IMT-a. Radočaj je centrirao sa desne strane, a udarac Krtsića glavom je otišao preko gola koji čuva Omri Glazer.

32' - Gosti su izveli već sedam kornera i nisu uspeli ozbiljnije da zaprete, te promene rezultata nema nakon pola sata igre.

24' - Neverovatno šta promašuje Zvezda! Najpre je Konstantinov praktično sa gol linije spasao pogodak Milsona, a onda je Bastaja izblokirao pokušaj Maksimovića.

21' - Nova šansa za crveno-bele. Rodić je poslao loptu u sredinu na loptu je natrčao Jegor Prucev, šutirao je iz prve, no opet je Vukliš sjajno intervenisao.

15' - Prvi žuti karton dobio je Novčić. Neoprezno je startovao na sredini terena i za Jovana Šegrta nije bilo dileme da li da mu pokaže karton.

14' - Imali su gosti nekoliko prilika da povedu, pogodili su i okvir gola ipak mreža Vukliša je ostala netaknuta.

1' - Počela je utakmica u Louznici!

Sastavi timova:

IMT (4-3-2-1): Vukliš - Popović, Bastaja, Batis, Konstantinov - Kur, Novčić, Krstić - Radočaj, De Kouto - Jović.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer - Prucev, Leković, Điga, Rodić- Kanga, Dalsio - Ilić, Maksimović, Milson - Duarte.

Uoči meča:

Šampion naše zemlje se nalazi u seriji od sedam prvenstvenih pobeda i nema dileme da je i na ovom duelu veliki favorit. Sa druge strane "traktoristi" su vezali četiri poraza i ne dočekuju u dobroj formi duel sa ekipom sa "Marakane".

Zvezda je prošle sezone oba puta pobedila IMT. Crveno-beli su kao gosti trijumfovali sa 1:2, dok su na stadionu "Rajko Mitić" slavili sa 2:0.

Izabranici Vladana Milojevića ovaj meč dočekuju kao prvi na tabeli sa 25 bodova, a "traktoristi" su poziciji 15 sa osam bodova.

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)