STIŽE STRAŠNI MITAR: Najbolji strelac Srbije od ponedeljka opet sa "orlovima"

N. I.

06. 10. 2024. u 22:19

NIJE isto sa Aleksandrom Mitrovićem, ili bez njega. Zna to svaki navijač Srbije, a zna i selektor naše zemlje. Danas u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi Dragan Stojković će da okupi svoje "orlove" na prvom, popodnevnom treningu. Biće to ujedno prilika da se napravi prvi korak ka meču 3. kola Lige nacija, koji će Srbija da odigra u subotu, 12. oktobra u Leskovcu protiv Švajcarske, a tri dana kasnije i u Kordobi protiv Španije.

СТИЖЕ СТРАШНИ МИТАР: Најбољи стрелац Србије од понедељка опет са орловима

Foto: Printskrin/Arena sport

Za Stojkovića, ali i za svakog čovka koji voli fudbal u Srbiji vest dana u stvari je dolazak Aleksandra Mitrovića. Rekordera svih vremena po broju postignutih golova u reprezentaciji (58) nije bilo na septembarskim mečevima sa Španijom u Beogradu i Danskom u Kopenhagenu. Ruku na srce, odmah se to videlo i u igri naše selekcije. Jednostavno je: nije imao ko da da gol!

Ako se svemu ovome doda i novi izostanak Dušana Vlahovića (nije se odazvao pozivu selektora ni ovog puta), velika je verovatnoća da će Mitrović krenuti ka golu Švajcaraca i Španaca najverovatnije sam ili sa Lukom Jovićem.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Današnji dolazak Mitrovića dešava se u najidealnijem trenutku za njega u novoj sezoni. On je u subotnjoj utakmici, na gostovanju protiv Ahlija, dao dva gola za preokret svog Hilala u pobedu (2:1). Posle šest utakmica Hilal je vodeći na tabeli, sa svih šest pobeda, a Mitrović je usamljen na čelu liste strelaca sa deset golova. Prate ga Karim Benzema sa sedam i Kristijano Ronaldo sa pet pogodaka. Malo li je sve ovo za samopouzdanje i osmeh na licu najboljeg strelca kojeg je naša reprezentacija ikada imala?!

Selektor Stojković će danas pred novinarima da objasni kako ćemo do bodova ili možda čak prve pobede u predstojećim duelima sa Švajcarskom i Španijom. Pre toga je za italijanske medije pokušao da objasni kako to da Dušan Vlahović, koji je i juče postigao gol za Juventus, nije opet sa svojom reprezentacijom.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Razgovarao sam sa Vlahovićem u četvrtak, dan posle pobede Juventusa u Lajpcigu. Dao sam mu komplimente, pa smo se i malo našalili. Znam Dušanovu snagu i talenat. Srećan sam što ga vidim srećnog, jer se vratio postizanju pogodaka. To je odlična vest za njega, za Juve i za Srbiju - rekao je prvo Stojković.

Piksi je odmah zatim i pojasnio:

- Vlahović je u septembru tražio da bude isključen iz reprezentacije jer je imao porodičnih problema, a pre deset dana, kada smo razgovarali, rekao mi je da ih još nije rešio i da je pauza jedini način da ih reši. Tako da je najbolja odluka bila da ga ne zovem ni ovog puta. Odlučili smo zajedno. Ko ne veruje, neka pita Vlahovića. Slično se desilo i sa Aleksandrom Mitrovićem prošlog puta. Čekam Vlahovića za novembarske mečeve protiv Švajcarske i Danske!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)