PRONAĐEN MRTAV, ZAGRLJEN SA SUPRUGOM! Ovo je bivši fudbaler koji je poginuo u razornim poplavama u Bosni i Hercegovini

Novosti online

07. 10. 2024. u 09:34

Katastrofalne poplave pogodile su Bosnu i Hercegovinu, ostavljajući iza sebe pustoš i veliki broj žrtava. Mesta poput Jablanice, Konjica, Kiseljaka, Kreševa i Fojnice bila su posebno pogođena ovom prirodnom katastrofom, koja je izazvala proglašenje dana žalosti širom zemlje.

ПРОНАЂЕН МРТАВ, ЗАГРЉЕН СА СУПРУГОМ! Ово је бивши фудбалер који је погинуо у разорним поплавама у Босни и Херцеговини

Foto: Društvene mreže

Usled proglašenja dana žalosti, sportski događaji širom države su odloženi, uključujući i sve planirane utakmice. Jedan lokalni fudbalski klub, FK Klis iz Buturović Polja, oglasio se povodom gubitka svog nekadašnjeg igrača Jasmina Čilića Žilija, čiji je život okončan u poplavama u Jablanici.

- Kolektiv FK Klis izražava saučešće porodicama, prijateljima i poznanicima svih žrtava u Buturović Polju, Jablanici, Kreševu, Kiseljaku i Fojnici. U Buturović Polju su među nastradalim i nestalim osobama naši dugogodišnji navijači, dok je poplava u Jablanici okončala život nekadašnjeg fudbalera FK Klis Jasmina Čilića – Žilija. Nek im je laka zemlja bosanskohercegovačka! - stoji u saopštenju FK Klis.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Prema zvaničnim informacijama, najmanje 20 osoba je izgubilo život u ovom užasu, dok se i dalje traga za telima velikog broja ljudi.

Stručnjaci strahuju da bi broj žrtava mogao biti i veći, što dodatno produbljuje težinu ove katastrofe.

Ova tragedija je ostavila dubok trag u srcima ljudi širom Bosne i Hercegovine, podsećajući nas na snagu prirode i važnost bratske podrške u teškim vremenima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

OTVOREN KONKURS ZA DODELU NAGRADA TURISTIČKI CVET: Najprestižnije priznanje za razvoj turizma u Srbiji