''ŽELIM DA OSTAVIM TRAG!'' Maksimović jedva čeka da debituje za Srbiju

Filip Milošević

08. 10. 2024. u 11:48

Želim da ostavim trag u fudbalu, da me jednog dana pamte kao Andriju, a ne kao Mesija, izjavio je igrač Crvene zvezde Andrija Maksimović i dodao da jedva čeka da debituje za reprezentaciju Srbije.

ЖЕЛИМ ДА ОСТАВИМ ТРАГ! Максимовић једва чека да дебитује за Србију

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Srbije su u ponedeljak u Staroj Pazovi počeli pripreme za predstojeća dva duela u Ligi nacija protiv Švajcarske i Španije.

Selektor Dragan Stojković odlučio je da u nacionalni tim pozove mladog fudbalera Zvezde Andriju Maksimovića. Stojković je u ponedeljak najavio da će Maksimović debitovati za Srbiju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Maksimović ima nadimak Mesi, a po dolasku u Staru Pazovu, selektor Dragan Stojković dočekao je mladog fudbalera rečima: "Gde si, Jamal?".

- Često sam ovde bio sa mlađim selekcijama, pre svega kadetima, sada evo sa A timom, što mi je bio san. Sve je bila šala, nazvao me je 'novi Jamal', rekao mi je samo da se opustim, treniram i da ću verovatno debitovati protiv Švajcarske - rekao je Maksimović u intervjuu za zvanični sajt FSS.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

On je naveo da je igrao protiv španskog fudbalera Lamina Jamala na kadetskom EP.

- Više bih voleo da debitujem za Srbiju protiv Španije. Na meču protiv Jamala. Igrao sam protiv Jamala na kadetskom EP. Obojica smo dali gol, voleo bih da se opet sretnemo na terenu. Iza sebe imam dva prvenstva u uzrastu do 17 godina, u Mađarskoj sam igrao sa godinu dana starijim igračima, postigao dva gola protiv Španije i Italije. Na Kipru smo stigli do polufinala, poraženi smo od Portugala, ali dali smo svi maksimum. San mi je bio uvek da igram za najbolji tim Srbije i sada sam ovde - dodao je mladi srpski fudbaler.

Maksimović je u ponedeljak odradio prvi trening sa A reprezentacijom Srbije. On je priznao da je nadimak Mesi dobio dok je živeo u Novom Pazaru.

- Zovu me sada Mesi, ali voleo bih jednog dana da me pamte kao legendu Andriju Maksimovića. Da ostavim trag u fudbalu. Španiju sam gledao u Beogradu, a rekli su mi da je Švajcarska dobra reprezentacija. Idemo na pobedu u oba meča, a fokus je prvi meč u Leskovcu - zaključio je Maksimović.

Fudbaleri Srbije će 12. oktobra u Leskovcu dočekati Švajcarsku u trećem kolu grupe A4 Lige nacija, dok će tri dana kasnije gostovati Španiji u Kordobi.

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

VEROVATNO svi ljudi na svetu u nekom trenutku razmišljaju o tome šta bi učinili kada bi pobedili na lotou. Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

07. 10. 2024. u 17:45

Komentari (0)

OTVOREN KONKURS ZA DODELU NAGRADA TURISTIČKI CVET: Najprestižnije priznanje za razvoj turizma u Srbiji