OGLASILI SE IZ VOJVODINE! Otkrili detalje ugovora sa Nenadom Lalatovićem

Tanjug

08. 10. 2024. u 14:38

Srpski trener Nenad Lalatović danas je zvanično potpisao ugovor sa Vojvodinom, saopštio je novosadski klub.

ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ ВОЈВОДИНЕ! Открили детаље уговора са Ненадом Лалатовићем

Foto: Fk Vojvodina

"Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je Nenad Lalatović danas i zvanično potpisao ugovor sa "starom damom". Posle jučerašnjeg sastanka UO na kom je doneta odluka o imenovanju Lalatovića za novog šefa stručnog štaba, on je danas i zvanično potpisao ugovor na dve godine i na klupi Vojvodine debitovaće po treći put na meču protiv Jedinstva posle oktobarske reprezentativne pauze", stoji u objavi na klupskom sajtu.

Na klupi Novosađana Lalatović je nasledio Nemanju Krtolicu, koji je privremeno bio trener, pošto je smenjen Božidar Bandović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Lalatović je prethodno vodio Vojvodinu u sezoni 2015/2016, kao i od 2019. do 2021. Dalje se navodi da je u prošlom Lalatovićevom mandatu član UO bio Ljubomir Apro, a tad su, 2020. "lale" osvojile trofej u Kupu Srbije.

"Takođe, sadašnji sportski direktor Marko Jovanović i Nenad Lalatović imali su već jednu uspešnu saradnju, pošto su predvodili niški Radnički do istorijskog drugog mesta u Superligi Srbije".

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Dodaje se i da je Lalatović trener sa najviše pobeda u istoriji Vojvodine i da mu klub ovom prilikom želi još mnogo trijumfa i novih trofeja na klupi "stare dame".

Na sajtu Vojvodine na kraju se ističe da će se promocija novog šefa stručnog štaba Vojvodine održati u sredu, 9. oktobra, u 11 časova, u prostorijama Fudbalskog centra Vujadin Boškov.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

VEROVATNO svi ljudi na svetu u nekom trenutku razmišljaju o tome šta bi učinili kada bi pobedili na lotou. Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

07. 10. 2024. u 17:45

Komentari (0)

URBANI OKTOBAR: Mladi stvaraju bolju budućnost